Salih Güneş Anısına Kan Bağışı

Salih Güneş Anısına Kan Bağışı
Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlkokulu Müdürü Lokman Mum tarafından düzenlenen etkinlik ile Kızılay'a kan bağışında bulunuldu

Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlkokulu Müdürü Lokman Mumve okul öğrencilerinin velilerinin katılımı ile 25 - 26 Şubat tarihlerinde kan bağışı kampanyası düzenledi. Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlkokulu'nda geçen yıl Aralık ayında hayatını kaybeden okul müdür yardımcısı Salih Güneş'in anısına kan bağış etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte okul öğretmenleri ve veliler gün boyu kan bağışında bulundu.
img_1024.jpg

'Sosyal Bir Farkındalık Yapmak İstedik'
Geçen yıl Aralık ayında hayatını kaybeden okul müdür yardımcı Salih Güneş anısına Kan Bağışı Kampanyası düzenleyen Şehit Nuri Pamir İlkokul Müdürü Lokman Mum, "Aralık ayında okul müdür yardımcımız Salih Güneş'i kaybetmiştik. Onun anısına istedik ki, ismi ve anısını yaşatalım, hatırlatalım. Bu yüzden böyle bir kan bağışı düzenledik. Kan bağışına velilerimiz davet ettik. Velilerimiz randevulu bir şekilde geliyorlar. Kendileri çok duyarlı, her zaman bize yardımcı oluyorlar. Hazırlıklarımızı da sosyal mesafeye uygun yaptık. Aynı zamanda da salgın döneminde kan ihtiyacı daha çok olduğundan sosyal bir farkındalık yapmak istedik. Salgın döneminde olması daha çok anlamlı bizim için. İnşallah amacımıza ulaşırız. Bu okulda yaptığımız 6 ya da 7. kan bağışımız." dedi.
img_1044.jpg
'Her Bağışçı İçin Öğrenciye Ödül'
Düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına, yoğun katılım sağlayan okul velilerinin öğrenciler aracılığyla gelmesi hakkında konuşan Müdür Mum, "Velilerimiz, çocukların teşvikiyle geliyorlar. Biz, her1 bağışçı gönderen öğrencilerimize katılım belgesi vereceğiz. 2 bağışçı gönderirse madalya vereceğiz. 3 bağışçı gönderirse hem madalya hem de hikaye kitabı vereceğiz. Bu şeklide çocuklarımızı, hem küçük yaşta teşvik ediyoruz hem kendilerinde farkındalık oluşturuyoruz hem de Türk Kızılay'ının ne kadar gerekli olduğunu ve ne iş yaptıklarını göstermiş oluyoruz." şeklinde konuştu.
salih-gunes-anisina-kan-bagisi--(1).jpg
Hayatını kaybeden okul müdür yardımcısı Salih Güneş anısına düzenlenen kampanya hakkında konuşarak vefat eden müdür yardımcısı için üzüntüsünü dile getiren Okul Müdürü Mum, "Müdür yardımıcımız Salih Güneş'in ruhu şad, mekanı cennet olsun. Bu zorlu süreçte yanımızda olan Kızılay'a ve bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

HABER: Yağmur AYAN - Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber