Saklı Cennet’ten Erdoğan’a Tam Destek

Saklı Cennet’ten Erdoğan’a Tam Destek
10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Ak Parti İlçe teşkilatı ve Belediye Başkanlığınca “ Erdoğan varsa bizde varız Ayvacık” adı altında bir bağış kampanyası başlatıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, AK Parti Ayvacık İlçe Teşkilatı üyeleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim masraflarına katkı sağlamak amacıyla bağışta bulundular ve ilçe genelinde yardım kampanyası başlattılar.

Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Ak Parti Ayvacık İlçe Teşkilatı Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan 250 kişilik bir bağış topluluğu oluştu. Bağış yapmadan önce konuya değinen Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız; Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim masraflarını ve giderlerini karşılamak üzere bağış kampanyasında bulunmak için Ziraat Bankası Ayvack şubesine geldiklerini, Ak Partiye ve Başbakanımıza gönül vermiş herkesin desteğini esirgememesi gerektiği için Bağış kampanyasını başlattıklarını açıkladılar.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel