Saklı Cennetin Melekleri Rüzgar gibi esiyor

Saklı Cennetin Melekleri Rüzgar gibi esiyor
Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Ligi 4. Grup Ayvacık İlçesini temsil eden Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor bayan futbol takımı bugün Giresun Sanayi Spor Kadın Futbol takımını İlçenin şehir stadyumunda misafir etti.

İlk yarıyı Gamze’nin golleri ile 2-1 üstün kapatan Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor takımı ikinci yarıda kalesinde gördüğü gol ile maçı kendi evinde 2-2 tamamladı.  Saklı Cennetin meleklerini desteklemek için tribünü dolduran ilçe halkı Maç boyunca tezahüratta bulundular.

Ayvacık Belediye Başkanı Sn. Mustafa Belur ‘’ Bir işe inanmak ve bu inançla yola çıkmak önemli, biz kızlarımıza ilk günden itibaren inanıyor ve destekliyoruz. Bayanların hayatın her alanın da aktif olarak yer almasını istiyoruz. İşte fırsat verildiği zaman neler yapacaklarını en güzel şekilde kanıtlayan bir bayan futbol takımımız var.  Profesyonel Türkiye Kadınlar 3. Lig 4. grubunda mücadele veriyoruz. Bu takımda oynayan birçok kız çocuğu, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları herhangi bir spor okuluna gidip bu alanda eğitim alan çocuklar değiller. Her biri  keşfedilmesi gereken ayrı bir cevher. Biz kızlarımıza güvendik onlarda her maçta yüzümüzü güldürüyorlar. Bu takımın şampiyonluğa oynayacağına yürekten inanıyorum ve her birini ayrı ayrı kutluyorum. İşte Saklı Cennet Ayvacık her alanda olduğu gibi spor alanında da bende varım diyor kitli kaldığı sandığından çıkarak dünyaya açılıyor ‘’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir