Sait Kuzu, Aday Adaylığını Açıkladı

Sait Kuzu, Aday Adaylığını Açıkladı
Salıpazarı Belediyesi Basın danışmanı ve Gazeteci Sait Kuzu, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi'nden Salıpazarı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı

sait-kuzu-aday-adayligini-acikladi1.jpg
Kuzu, yerel seçimler için aday adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezine yaparak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ve Hukuk ve Seçim işlerinden sorumlu Feti Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ankara'da MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a başvuru evraklarını teslim eden Kuzu, yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan aday adaylığı başvurumuzu genel başkan yardımcısı sayın Sadir Durmaz beyefendiye ilettik. İlçemize hayırlı olsun. Allah utandırmasın" şeklinde konuştu.

Salıpazarı'nda siyasi arenada önemli bir gelişme yaşandı. Sait Kuzu'nun MHP çatısı altında aday adaylığı başvurusu, ilçe siyasetinde heyecan yaratırken, ilçe halkı ve partililer arasında olumlu bir yankı buldu.

Salıpazarı halkı, Kuzu'nun liderliğinde ilçenin daha da gelişeceğine inanarak, aday adayına destek mesajları ile karşılık verdi. 31 Mart 2024'te gerçekleşecek seçimler öncesi Salıpazarı, bu siyasi hamlenin etkilerini değerlendirecek gibi görünüyor.

sait-kuzu-aday-adayligini-acikladi.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber