Sahte kimlikle para çekmek istedi

Sahte kimlikle para çekmek istedi
Samsun’da bir kişi aynı işyerinde çalıştığı gencin kimliğini çalıp üzerine kendi fotoğrafını yapıştırarak bankadaki hesabından para çekmek istediği iddiasıyla gözaltına alındı

Bir yemek fabrikasında birlikte çalıştığı C.Ö.’nün (31) kimliğini çaldığı iddia edilen Y.A.(24), kimliğin üzerine kendi fotoğrafını yapıştırarak bir bankanın Mecidiye Şubesi’ndeki hesabından 200 lira para çekmek istedi. Ancak, banka çalışanı gencin hareketlerinden şüphelenip parayı hemen vermeyince panikleyen Y.A., parayı çekmeden bankadan kaçtı. Y.A. olaydan bir gün sonra bu kez aynı bankanın Çiflik şubesine giderek bu kez 300 lira çekmek istedi. Ancak, banka görevlisi Y.A.’nın imzası ile C.Ö.’nün imzasını karşılaştırınca dolandırıcılık olayını fark etti.
Yakalanacağını anlayan Y.A., bu kez de parayı çekemeden kaçtı. Olay, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu ekiplerine haber verildi. Polis, bankanın güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak Y.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Sorgusunun ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edilen Y.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş