Şahin’den Çarşamba Hukuk ve İletişim Fakültelerine Ziyaret

Şahin’den Çarşamba Hukuk ve İletişim Fakültelerine Ziyaret
Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çarşamba ilçesinde Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ve Çarşamba İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti

Vali İbrahim Şahin, Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nü gezen Vali İbrahim Şahin, burada akademisyen ve öğrencilerle sohbet etti. Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Kaymakam Caner Yıldız, TSO Başkanı Ahmet Yılmaz’ında katıldığı ziyarette Vali Şahin, Çarşamba İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Tiftik ve öğretim görevlileri ile görüştü.


“ÇARŞAMBA 2. ÜNİVERSİTEYE DOĞRU GİDİYOR”
Yeni yapılan fakültelerle birlikte Çarşamba’nın bir üniversite şehri olma yolunda ilerlediğini kaydeden Vali Şahin, “Bugün Çarşamba İletişim ve Hukuk Fakültelerini ziyaret etme imkanımız oldu. Kendim de hukuk fakültesi mezunu olduğum için burayı ziyaret etmeyi özellikle arzuladım. Kütüphane ve amfileri gördük, öğrencilik yıllarımızı hatırladık. Burası önemli bir kampüs alanına dönüştü. Yeni yapılacak fakültelerle birlikte bu kampüs bir üniversiteyi kaldıracak yapıya kavuştuğunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin ardından Samsun ikinci bir devlet üniversitesine kavuşur. Öğrencilerle sohbet etme şansımız oldu. Burada Türkiye’nin birçok ilinden öğrenciler var. Kütüphanenin gece saat 22.00’ye kadar açık olması, okuma salonunun 24 saat açık olması gerçekten öğrenciye isteği saatte ders çalışma imkanı da sağlıyor. İmkanlar oldukça geniş” dedi.

“ÇARŞAMBA’DA GENİŞ İMKANLAR VAR”
Çarşamba’nın nüfusu itibarıyla da büyük bir ilçe olduğunu ifade eden Vali İbrahim Şahin, “Bu bölge de böyle bir üniversite alanının oluşması fakültelerin yapılması gerçekten sevindirici bir gelişmedir. Çarşamba gelişmiş, sosyal alanları, alışveriş merkezi, sineması olan bir ilçemiz. Bu kadar geniş imkanların olması bir öğrenci için önemli ayrıcalıklardır. Bizlerin arzusu devletine milletine yararlı gençlerin yetişmesidir. Çarşamba bu yolda önemli gelişmeler kaydetti. Emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber