Şahin: 'Tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye...'

Şahin: Tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 'Bütün olumsuzluklara rağmen Türkiye’de siyasi ve ekonomik istikrar devam ediyor' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafya son derece sorunlarla dolu olmasına rağmen siyasi ve ekonomik istikrarın devam ettiğini anlattı.

Şahin, bu yıl mahalli seçimleri geride bıraktıklarını ve ikinci seçim olan Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlandıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Gelecek yılda milletvekilliği seçimini yapacağız. Seçimlere giden ülkelerde yatırımcılar duraksar ve düşünürler. Her seçim devletin ekonomik politikaları ile zaman zaman savurganlıklara yol açtığı ve o nedenle ekonomik istikrarın bozulduğu dönemler olur. 12 yıldır iktidarda bulunan AK Parti dönemlerinde hiçbir seçim öncesi buna benzer olumsuzluğu yaşamadık. Bir seçimi geride bıraktık, Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru gidiyoruz. Popülist bir politika uygulanmıyor. Bu gelecekle ilgili yatırımcıya da güven veriyor. Yatırım politikalarını yürürlüğe koyarken, bunları düşünürken, acaba Türkiye’de ekonomik istikrar ve siyasi istikrar bozulur mu endişesini fazla kafalarında bulundurmuyorlar. Kaldı ki Türkiye’nin içinde bulunduğu şu coğrafya son derece sorunlarla yüklü bir coğrafya. Komşularımız Irak ve Suriye’de olup bitenleri sizlerde yakından takip ediyorsunuz. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Türkiye’de siyasi ve ekonomik istikrar devam ediyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir