Sahil ve Yukarı Kavacık Köyü Yarı Finalde

Sahil ve Yukarı Kavacık Köyü Yarı Finalde
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Arım Köyleri futbol turnuvası oynanan çeyrek final maçları ile devam ediyor. Oynanan ilk çeyrek final maçları sonunda yarı finale çıkan ilk iki takım da belirlendi.

Çekişmeli Mücadele

Çeyrek final maçlarının ilk karşılaşması; Güneşli köyü ile Yukarı Kavacık Köyü arasında oynandı. Her iki takımda sahaya galibiyet parolası ile çıkarken yenen takım yarı finale çıkarken yenilen takım ise turnuvaya veda eden taraf olacak.Sahada iyi mücadele eden Güneşli köyü ile Yukarı Kavacık Köyü arasında oynana Çeyrek final maçı heyecanlı sahnelere ve çekişmeli mücadelelere şahitlik etti.Maçın ilk dakikasında ani atak yapan Yukarı Kavacık Köyü Güneşli köyü takımın filelerini havalandırarak 1-0 öne geçti. Oyunu bırakmayan Güneşli köyü takımı ise kontra ataklarını sıklaştırarak beraberlik şansı için Yukarı Kavacık Köyü kalesine yüklendi. Bulduğu bir atakla Güneşli Köyü takımı attığı güzel golle durumu 1-1 eşitliğe getirdi. Oyunda dengeyi kuran her iki takımda bulduğu net gol pozisyonlarını harcarken kenar yönetimini ve izleyicileri çileden çıkarttı. Yukarı Kavacık Köyü ilk yarının bitimine kısa bir süre sonra ikinci golü bularak rakibi Güneşli köyü karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapayan taraf oldu.

Yukarı Kavacık Son Dakikada Yarı Finalde

Maçın ikinci, yarısında ise her iki takımda ilk yarıda oynadığı süper oyunu ikinci yarıya da hız kesmeyerek devam ettiler. Güneşli köyü takımı ve Yukarı Kavacık Köyü takımı futbolcuları gol için kalelere yüklendi. Oyunu bırakmayan Güneşli Köyü ikinci yarı bir gol daha tarak durumu yine 2-2 yaparak beraberliğe taşıyan golü kaydetti. Maçın son dakikalarına yaklaşıldığında iki takım futbolcuları adeta gol için hırs yaparak gol arayışları içerisine girdi. Yukarı Kavacık Köyü maçın bitimine az bir zaman kala Güneşli Köyü kalesinin filelerini havalandırarak durumu 3-2 getiren golü kaydetti. Bu dakikalardan sonra başka gol olmayınca Yukarı Kavacık Köyü rakibi Güneşli Köyünü 3-2 yarı finale çıkan takım olurken Güneşli köyü turnuvaya veda eden taraf oldu.

Sahil Doludizgin

Çeyrek final maçının ikinci maçı ise Sahil Köyü ile Kızılot köyü arasında oynandı.Her iki takım oyuncuları sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkarken sahadan galip ayrılmak için ellerinden geleni yaptılar.Oyuna iyi başlayan her iki takımda adeta kalelere yüklenerek gol arayışları içersine girdi. Her iki takımında bulduğu net gol pozisyonlarını değerlendiremeyerek izleyiciler kaçan gollere üzüldüler. Ataklarını sıklaştıran sahil Köyü rakibi Kızılot köyü filesini havalandırarak 1-0 öne geçti.Bu dakikadan sonra oyunda hakimiyeti sağlayan Kızılot köyü ataklarını sıklaştırarak beraberlik golü için ataklarını sıklaştırdı.Ani bir atakla hücum yapan Sahil Köyü takımı durumu 2-0 getiren golü attı.Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Sahil Köyü ilk yarıyı 2-0 önde kapayan taraf oldu.

Sahil Yarı Finalde

Maçın ikinci yarısında ise Kızılot köyü aradaki farkı kapatmak için Kızılot köyü futbolcuları adeta sahada ecel eterleri döktüler. Kızılot köyü takımı kazandığı bir penaltıyı gole çevirerek durumu 2-1 getiren golü kaydetti. Maçın son dakikaların gelindiğinde her iki takım oyuncuları birbirlerine sert müdahalelerde bulunarak maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Sahil Köyü ani bir atakla maçın son dakikasında bulduğu golle rakibi Kızılot köyü karşısında 3-1 öne geçen golü kaydetti. Bu dakikalardan sonra başka gol olmayınca Sahil Köyü takımı Yarı finale çıkan ikinci takım olurken Kızılot köyü takımı ise turnuvaya veda etti.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

gfjuloio.20140803140001.jpg

xhj.jpg

xjyduk.jpg

yjfuilos.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor