Sahi! bir devlet hastanesi inşatı vardı

Sahi! bir devlet hastanesi inşatı vardı
Çarşamba’da 2011 yılında temelleri atılan ve yapına devam edilen 200 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı konusunda Çarşamba’da son dönemde oluşan söylentiler hastane inşaatının önüne geçti

 

Çarşamba’da 2011 yılında temelleri atılarak yapınan başlanan 200 yataklı Devlet Hastanesinin yapımı konusunda Çarşamba’da son dönemde dolaşan söylentiler ve iddialar gündemi meşgul etmeye başladı.  Çarşamba Devlet Hastanesi’nin yapımını üstlenen Uzunlar İnşaat’ın maddi sıkıntılardan kaynaklı hastane inşaatını askıya aldığı söylentisi üzerine konuyu araştıran gazetemize konu hakkında birbirinden farklı açıklamalar yapıldı.

Uzun uğraşlarımıza rağmen görüşme taleplerimizin yanıtsız kaldığı Uzunlar İnşaat yetkilileri konu hakkında bir açıklama yapmaktan kaçınırken,  Hastane şantiyeside bulunan yetkililerden aldığımız bilgilere göre Hastane İnşaatı kış döneminden kaynaklı tatile alınmış. 

Ortaya atılan bir başka iddia ise Uzunlar İnşaat’ın Mersin’de inşaasını yürüttükleri Mersin Olimpiyat Stadı’nın bu yaz düzenlenecek olan Akdeniz Olimpiyatlarına yetiştirilme çabasından kaynaklı Firmanın bütün gücünü o bölgeye aktardığına yönelik.

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz günlerde Çarşamba Devlet Hastanesi İnşasını ziyaret eden bir TOKi Yetkilisi ise Çarşambalıların yüreklerine su serpiyor. Yetkili, her ne olursa olsun hastane inşatının ana sorumlusunun TOKİ olduğu ve ne olursa olsun belirtilen tarihre işaatın bitirileceği yönünde açıklamada bulunuyor.

2014 yılı haziran ayında bitilmesi beklenen Çarşamba Devlet Hastanesinin ise bu tarzda verilen aralarla birlikte 2014 yılında bitirilmeme ihitimali günme gelirken, firma inşaatında çalışan Taşeron firmalar ise uzunlar inşaat tarafından zarar ettirildiklerini idda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber