Sağlıkta hedef 'kaliteli hizmet'

Sağlıkta hedef kaliteli hizmet
Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, sağlıkta kaliteli hizmeti hedeflediklerini söyledi

 

Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, beraberinde Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Uzm. Dr. Ahmet İsmailoğlu, Mali Hizmetler Daire Başkanı Uzm. Dr. Ramazan Taşdemir ve İdari İşler Daire Başkanı İbrahim Küçük ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Dursun Mehmet Mehel ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen toplantıda yeni yapılanmayla ilgili bilgi veren Kamu Hastaneleri Birliği Samsun Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, sağlıkta kaliteli hizmeti hedeflediklerini açıkladı.

Samsun'da Kamu Hastaneleri Birliği'nin 02 Kasım 2012 tarihinde kurulduğunu ve göreve başladıklarını hatırlatan Aydın, "Birliğimiz Genel Sekreterliği, genel sekreter başta olmak üzere 3 başkandan oluşmaktadır. Bunlar tıbbi hizmetler başkanı, idari işler başkanı ve mali hizmetler başkanıdır. Birliğin kurulmasıyla birlikte hastane ve ağız ve diş sağılığı merkezlerinin yönetim anlayışı da değişmiştir. Artık artık genel sekreter ve başkanlar ile hastane yöneticileri başarısı karne notuna bağlı ve sözleşmeli statüde çalışmaktadır. Birliğe bağlı hastaneler, hastane yönetici tarafından yönetilecektir. Hastane yöneticisine bağlı olarak başhekimlik, idari ve mali hizmetler ile sağlık bakım hizmetleri müdürlükleri görev yapacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Sağlık