Sağlık Müdürü Şenkul, yaşlı çınarları unutmadı

Sağlık Müdürü Şenkul, yaşlı çınarları unutmadı
Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Evde Sağlık Hizmetleri Biriminden hizmet alan yaşlı çınarları ziyaret etti.

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya devam ederken, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul da yaşlı çınarları ziyaret etti. İl genelindeki ziyaretlerine devam eden Şenkul, bu çerçevede Efeler ilçesindeki Kardeşköy Mahallesi’nde ikamet eden ve evde sağlık hizmetinden faydalanan yaşlı çınarları unutmadı. Aile bireyleri ve yaşlı çınarlar ile sohbet ederek talep ve isteklerini dinleyip, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Şenkul, Evde Sağlık Hizmeti alan hastaların durumları hakkında aileleri ile tedavisini yapan sağlık ekibinden de bilgi aldı.

Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan hasta ve hasta yakınları ise bu tür ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini, moral bulduklarını, verilen sağlık hizmetlerinden ve ekiplerden memnun olduklarını dile getirerek, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul’a teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, evde hasta ziyaretlerinin devam edeceğini ve devletin şefkat elinin her daim vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirterek evde sağlık ekibine yürüttükleri gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Sağlık