Sağlık için pedal çevirdiler

Sağlık için pedal çevirdiler
Ülkü Ocakları Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Sağlıklı Bir Türkiye için Pedal Çevir” etkinliği çerçevesinde 163 genç belirledikleri 25 kilometrelik güzergahta pedal çevirdiler.

Çarşamba İlçesi Zübeyde Hanım Meydanı’nda sabah saatlerinde bir araya gelen gençler, Ülkü Ocakları Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Sağlıklı Bir Türkiye için Pedal Çevir” etkinliğinde pedal çevirdiler. 200’e yakın kişinin katılım sağladığı etkinlik Tarihi Köprü üzerinde fotoğraf çekimi sonrası başladı. Belirlenen güzergahtan pedallarını çevirerek ilerleyen topluluk, 25 km boyunca pedal çevirdiler.

Etkinlik hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları Çarşamba İlçe Başkanı Gökhan Yaşar, “Ülkü Ocakları Çarşamba İlçe Başkanlığı olarak “Sağlıklı Bir Türkiye için Pedal Çevir” etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinliğimize 163 gencimiz katılım sağladı. Toplamda 25 km pedal çevirdik. Etkinliğimizdeki amacımız; gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, çağımızın hastalığı obeziteye karşı önlem almak, iletişim bağımlısı gençler olmaktan uzaklaştırıp spor yapmaya teşvik etmektir. Bu konuda bir farkındalık oluşturduğumuzu düşünüyorum. Asil Türk gençlerinin, sporun gücüyle daha da diri ve kuvvetli olacağına inancım tamdır. Bu etkinliğimizde desteğini bizden esirgemeyen, etkinliğimizi ortak düzenlediğimiz “Köksal Bisiklet”in sahibi Sayın Veysel Köksal Beye ve “Köksal Bisiklet Gurubu”na şükranlarımı sunuyorum.  Etkinliğimiz boyunca güvenliğimizi sağlayan Emniyetimizin güzide mensupları kahraman polislerimize Ülkü Ocakları Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. Etkinliğimizi takip eden basınımızın kıymetli çalışanlarına teşekkür ediyorum. Etkinliğimize katılım sağlayan tüm kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber