SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN 2024?

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN 2024?
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi hangi gün ve saatte? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nereden açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi tarihi ve saati adayların gündeminde bulunuyor. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı gerçekleştirecek. Başvurular ise geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Adaylar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekiminin yapılacağı tarihi ve saati araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, sonuçlar nereden öğrenilecek?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi hangi gün ve saatte Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nereden açıklanacak. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? sorusunun cevabı araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alındı. Canlı yayında kura çekimi gerçekleştirilecek. Sonuçlara nereden ve nasıl bakılacağı merak konusu. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçlarına nereden bakılır?

Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura çekimi 18-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı noter kurası ile berlirlenecek. Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

KADROLAR NELER?

Otomotiv Kaportacısı, Oto Elektrikçisi, Oto Bakım Onarımcısı/Otomotiv Mekanikçisi, Klinik Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Marangoz, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Elektrikçi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Temizlik Görevlisi olmak üzere çeşitli kadrolarda işçi alımı yapılacak.

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Ekonomi