Sağanak yağmur İlçeyi felç etti

Sağanak yağmur İlçeyi felç etti
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sabah saatlerinde Samsun için yaptığı sağanak yağış uyarısı Çarşamba İlçesinde etkisini göstermeye yetti. Kısa sürede ilçede hayat olumsuz etkilendi.

Çarşamba ilçesinde etkili sağanak yağış bir çok ev ve işyerlerini sular içerisinde bıraktı. Kısa süreli etkili olan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış öğle saatlerine kadar aralıksız sürdü. İlçede hemen her yağmurda adeta normal olan caddeler, kanalizasyonlar, sokaklar sular altında kaldı.

Çarşamba Küçük Sanayi Sitesi esnaflarının de yağmurdan etkilenmesi gözlerden kaçmadı. Sanayi esnafaları özellikle yolların ve iş yerlerinin önünde oluşan sular nedeni ile çaresiz kaldılar. Yağışla birlikte ilçede özellikle halkın en yoğun olduğu Uzun Çarşı, Atatürk Bulvarı, Abdullah paşa Meydanı, Yunus Emre Caddesi gibi yollar, kanalizasyonlar ve Sebze hali yanında ki alt geçit bir süre kullanılamaz hala geldi.

 

İlçede Esnafların özellikle  Uzun çarşı da aşırı yağmur nedeni ile kendi önlemlerini alırken yağış öğleden sonra yavaşlaması ile hayat normale dönmeye başladı. Meteoroloji ise yağışların bu gün de süreceğini duyurarak vatandaşların önlemlerini alması yönünde uyarılarını sürdürdü.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir