“SAĞ SALİM 2” FLİM EKİBİ OMÜ’DEYDİ

“SAĞ SALİM 2” FLİM EKİBİ OMÜ’DEYDİ
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mayıs Şenlikleri kapsamında, Gençlik Topluluğu tarafından düzenlenen “4.Gençlik Kültür Sanat Festivali”nde, “Sağ Salim 2”adlı sinema filminin gösterimi yapıldı. Film ekibi gösterimin ardından öğrencilerle söyleşti

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, “Sağ Salim 2”fliminin ekibi, OMÜ Gençlik Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Metin Eker, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yapımcı-Yönetmen Ersoy Güler, Oyuncular; Ece Can Gümeci, Metin Yıldız, Burçin Bilgiç ve Erkan Bektaş’tan oluşan “Sağ Salim 2” filminin ekibi gösterimden sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Yapımcı-Yönetmen Ersoy Güler de öğrencilere, kara mizah kategorisinde değerlendirdiği “Sağ Salim” filminde en çok hangi sahnelere güldüklerini sordu. Oyucular öğrencilerden gelen cevapları hep birlikte değerlendirdiler.

Eğlenceli geçen söyleşinin ardından, OMÜ Gençlik Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Metin Eker “SAĞ Salim 2”  film ekibini OMÜ’ de ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, ekip üyelerine tek tek teşekkür plaketi sundu. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

sag-salim-(2)_1024x678.jpg
HABER: Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber