Sadri Şener'den sert sözler!

Sadri Şenerden sert sözler!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret ederek Asbaşkan Nevzat Şakar'la görüşmesi, Başkan Sadri Şener'in tepkisini çekti

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun şikeden ceza alanları kabul edip övdüğünü belirterek, "Sonra da kendisi gelmeyip grup başkanvekillerini gönderiyor. Olmadı, hiç olmadı. Çok şaşkınım ve tepkiliyim. Bu ziyaretten benim haberim yok. Bana da sorulmalıydı. CHP Trabzonspor'u bir şartla ziyaret edebilir. O da özür dilemek için" dedi.

Sadri Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben niye mücadele ediyorum? Niye bu kadar mahkemelerde uğraştık. Sayın Kılıçdaroğlu, 'Kupa Fener'in' diyor. Biz niye bu kadar mahkemelere, avukatlara para harcıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP'ye yakışan Trabzonspor'dan özür dilemektir. Bu işin sorumluluğunu almıyorum. Bunun sorumluluğunu almam."  
 
"BABAM BUNLARI DÖVERDİ"

Asbaşkanı Nevzat Şakar'la görüşeceğini ve bir karar vereceğini vurgulayan Şener, "Olmadı, hiç olmadı" açıklamasını yaptı. Kendisinin Halk Partili bir ailenin çocuğu olduğunun altını çizen Trabzonspor Başkanı, "Ama Halk Partisi böyle değildi ki. Rahmetli babam mezardan çıksa bunları döverdi" ifadelerini kullandı. 

NEVZAT ŞAKAR BIRAKIYOR İDDİASI

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in sert çıkışı sonrası asbaşkan Nevzat Şakar'ın istifa kararı aldığı iddia edildi. Şakar'ın istifasını bugün resmen duyurması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel