Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Sadece uyarı gerisi size kalmış...

Sadece uyarı gerisi size kalmış...

Siyaset sahnesi şimdi canlanıyor,  Ya da siyaset şimdi belki birazcık kızışacak gibi...

Ama öncelikle şunu belirtmeliyim. CHP'nin Belediye Başkan adayı Sinan Yaşar olsun, MHP'nin Belediye başkan adayı İlyas Aydın olsun hiç birisi ile hiç bir sorunumuz yok. Sorun varmış algısı yaratmaya çalışanlar büyük hataya düştüğünü görecektir çok yakında.

Bazılarının kuyruk acısı felaket sanırım ki; Önümüze ısıtıp ısıtıp AK Parti üyeliğimi sunanlar ilk ve son tek sözüm sizlere şu: Siz kimi bu güne kadar koruyabildiniz ki şimdi başkalarını yargılama cihetine gitmeye kalkıyorsunuz. Körler, sağırlar bir birini ağırlar misali siz Hürriyet kumsalında oynamaya devam edin"

Düne kadar sesi soluğu bir türlü çıkmayan muhalefet, birden bire sanki ateş almış gibi itiraflarda bulunmaya başladı. Özellikle herkesin merakla ve ilgi ile takip ettiği MHP adayı İlyas Aydın'ın son sözleri çok manidar. Neresinden tutarsanız tutun elinizde kalacak söylemler...

"1 Kasım tarihinden beridir Çarşamba MHP belediye başkan adayınızım. Rakibimiz kim olursa olsun biz bu yola çıktık. Projelerimizi anlatmak istiyoruz ama nedense Çarşamba'da Adalet ve Kalkınma partisi adayını açıklamadı. AK partililer çok iddialı ise kesin bu seçimi alıyorsa getirsinler Bülent Arınç'ı koysunlar, Bekir Bozdağ'ı koysunlar. Bu İlyas kardeşiniz sizden güç alarak aday olmuştur. Bizim ne Ankara' dan ne başka yerden gelecek rüzgarımız yok" demiş. Demiş diyorum bakın şimdi bombaya...

Siz çıkıp halka vaat vereceksiniz, çıkacaksınız AK Partiden, kaybetmekten korkmuyorum diyeceksiniz....

Size sormazlar mı; Kasım' dan bu yana neden AK Parti adayını bekledin? Ne iş?  Size bizi bekle diyen mi var? Ayrıca projelerinizi açıkladınız da karşı çıkan mı oldu?.

Yine halkla, partili- partisiz herkesle ve her kesimle kucaklaştığız diyorsunuz...

Harbi o kahvaltıya kimleri davet ettiniz. Partinin çoğu kadrosu nerede?. Bunlarla bir türlü kucaklaşamayan koskoca MHP ve adayı nasıl halkla kucaklaşacaksınız.

Bize de ısrarla dün diyorlar ki; Habercisin davet mi lazım, neden gitmedin, haber ya o...?

Ben de soruyorum. Davet edildik mi. Ev sahibi Esat Akkaya haber verdi kendisini dahi kırdık. Kendisinden özür diliyorum. Ama davet kimin adına olduysa neden bilgi verilmez. Hani art niyetiniz yoktu. Hani ayrıştırmayacaktınız?. Hani herkesi aynı duygu ve düşünce ile kardeşçe, partili partisiz kucaklayacaktınız? Haberciye davet olmaz doğru. Görevimizi yaptık yapmasına da insani olarak vicdanımız rahat değil ki. Sizin vicdanınız çok rahat mı?

Her kesimi art niyetsiz, koşulsuz, istisnasız kucaklayacağız diyordunuz ya!.  Dakika ,1 gol 5. Kimleri  kucakladınız veya bundan sonra kucaklayacaksınız...

Size söylemezler mi; İktidar adayından size ne? Onların adayı Ahmet mi olur, Şaban mı olur sizi ilgilendirir mi?.

Siz MHP'nin adayısınız çıkın projenizi, kucaklayacağınız halkı, sizi bilinçlendirecek o hor gördüğünüz kişileri kucaklamayı, eşit şekilde çalışmayı iyice öğrenin. Görelim halkı nasıl kucaklayacaksınız.

Bu kadro ve mantıkla kusura bakmayın ama sizin kucaklayacağınız isimler zaten şimdiden belli...

O isimler de zaten sizi kucaklattıracaktır. Ama halkla değil, sadece kendi çevresindekilerle ancak, sonunda size de GÜNAYDINNNN diyeceklerdir. Hiç unutmuyorum. Bir gecede bizi yolda bıraktılar diyenlerin sözlerini. Ama yazık ki O gün iş işten geçmiş olacak.

Doğruları acı da olsa sunuyor size. Ama sizin söyledikleriniz... (!) Bu mevsimde bulunmuyor...

Hatırlatayım dedim...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi