Şaban Kılıç yoğun bakımdan çıktı

Şaban Kılıç yoğun bakımdan çıktı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç yoğun bakım servisinden çıkartılarak kardiyoloji servisine alındı

Geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde anjiyo yapılan Kılıç'ın kapalı olan kalp damarlarına stent takılmıştı. Kılıç bugün yoğun bakım servisinden alınarak kardiyoloji servisinde tedavisi devam ettiriliyor. Sağlık durumu gayet iyi olan Kılıç,  "Eskisinden daha sağlıklı ve gencim artık" dedi.   Ani bir rahatsızlanma nedeniyle Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kılıç’ın yeğeni Murat Kılıç Facebook sayfasından amcasının durumu hakkında bilgi verdi.

Murat Kılıç Facebook üzerinden MHP samsun İl Başkanı Şaban Kılıç’ın sağlık durumu hakkında şunları yazdı: “Kıymetli Amcam ve MHP İl Başkanı Sayın Şaban Kılıç Bugün Ani Bir Rahatsızlanma Neticesinde Eğitim Araştırma Hastanesinde Başarılı Bir Şekilde Anjio Operasyonu Geçirmiştir.  Sağlık Durumu Şuan İtibarıyla İyi Olan Amcama Acil Şifalar Diliyorum.  Allah Teala Yar ve Yardımcısı Olsun”


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir