Saadet’te İl Divan Toplantısı

Saadet’te İl Divan Toplantısı
Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından Ocak Ayı Divan Toplantısı Atakum Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

‘Faaliyet raporları sunum ile anlatıldı’

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Seven Başkanlığında Atakum Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen İl Divan Toplantısında, gündemdeki önemli konular ele alınarak, il ve ilçe teşkilatları tarafından Ocak ayı boyunca gerçekleştirilen faaliyetlerin raporları sunuldu. 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmalarının da anlatıldığı toplantıda İl Başkanı Salih Şen açılış konuşması yaptı. Şen’in ardından Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Mustafa Kurdaş’ta konuşma yaptı.

192aa592-57a4-4ee9-b05a-70649b98a3fd.jpg

6793ddc9-ec22-4c2b-a7ea-ec5d9c50f4ef.jpg

‘Saadet Partililer sözlerini tutarlar’

İl Divan toplantısında açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen; “Millî Görüş hareketinin en önemli özelliği; kendi rengini muhafaza ederek toplumun tüm kesimleri ile iletişime geçebilme becerisidir. Saadet Partililer söz verdikleri şeyi yerine getirir. Ve Saadet Partililer Genel Merkezinin verdiği karar neyse o kararın hayat bulması için mücadele eder. Saadet Partisinin bu ülkede siyasetin merkezinde olmasının ana gerekçesi budur” dedi

‘Hedefimiz Belediyeleri Kazanmak’

Programda konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Kurdaş ise; “Gerekli görev dağılımlarını gerçekleştirdik. Ve iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yürüttüğümüz görüşmeler olumlu sonuçlanıyor ve planlarımızı başarıyla hayata geçirme yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Memleketimizin en önemli sorunlarını belirleyerek çözüm yollarını konuşmaya devam ediyoruz. Vatandaşa sadece CHP, AK Parti ikilisinin olmadığını, milli görüş seçeneğinin de olduğunu iyi anlatmalıyız” ifadelerini kullandı.

Samsun Atakum Belediyesi düğün salonunda SP Samsun İl Başkanı Salih Şen başkanlığında gerçekleştirilen İl Toplantısında, gündemdeki önemli konular ele alınarak, il ve ilçe teşkilatları tarafından Ocak ayı boyunca gerçekleştirilen faaliyetlerin raporları sunuldu. Toplantıya katılan Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İbrahim Seven’de ilçe teşkilatının ay boyunca yaptığı seçim hazırlık çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Konuşmalar ve sunumlar sonrası toplantı son buldu.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber