Saadet Partisine, "İYİ" ziyaret

Saadet Partisine, "İYİ" ziyaret
​​​​​​​İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Av. Rahman Çağrı Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Saadet Partililere teşekkür ve iadeyi ziyaret gerçekleştirildi

Geçtiğimiz günlerde hem ilçe kongresini yaparak yeniden seçilen kurucu başkan Av. Rahman Çağrı Kılıç ve yönetimine teşekkür hem de önümüzde ki seçimler ve yaşanan siyasi gündemle alakalı fikir alış verişinde bulunan İYİ Çarşamba İlçe Başkan ve yöneticileri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem Sapancı ve Yönetim Kurulu üyelerini İlçe binasında  iadei ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette parti ve kendilerine yönelik gösterilen yakın ilgi ve fikir alışverişleri nedeni ile teşekkür eden İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Av. Rahman Çağrı Kılıç, "Kurucu ilçe başkanı olduğum süreçle birlikte bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz. Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Muhalefet partileri halkın sesi, ve halka doğruları söyleme, halkın sorunları ile hemhal olma sorumluluğumuz ve yükümlülüğümüz var.İYİ Partinin kurucu başkan ve yönetimi olarak çıktığımız bu yolda kongremizden güçlenerek ve delegelerimiz ile halkımızdan da aldığımız güçle önümüzde ki seçimlere hazırlanıyoruz. Hazırız ve daha güçlü ve iktidar olan cumhurun başına seçilecek reis için yani Cumhurbaşkanını seçmek için mücadelemizi başlattık. İnanıyoruz ki kısa sürede bunu da başaracağız." ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Adem Sapancı, "Türkiye’de siyasette yalan iftira ayyuka çıktı. Bizler Milli Görüş lideri rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın bizlere öğretileri ile yolumuza devam ediyoruz. Ülkemiz inşallah bu karanlık günlerden çıkarak güzel günler görecek. Sizlere de bu yolda başarılar diliyoruz. Ziyaretiniz nedeni ile de ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi

İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Av. Rahman Çağrı Kılıç, ziyarette Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Adem Sapancı’ya Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettikten sonra bir süre gündemle alakalı sohbet yaptıktan sonra ziyaret sona erdirildi.

HABER- FOTO:Nuri ŞEKER-Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber