Saadet Partisi'nden "Yeni Dünya ve Erbakan'ı Anma" Konferansı

Saadet Partisinden Yeni Dünya ve Erbakanı Anma Konferansı
Saadet Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatı tarafından Çarşamba Halk Eğitim Merkezi'nde "Yeni Dünya ve Erbakan'ı Anma" konferansı düzenledi

 

HABER- FOTO:Nurhan GÜZEL

Düzenlenen konferansta açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Çakır, "Erbakan Hocamız Türkiye'de yaşanan sıkıntıların ardından iktidara geldiği dönemde işçiye, memura, emekliye yaptığı zamlarla ülkemizi refaha ulaştırmıştı. Onun döneminden sonra ise yaşananları hepimiz görüyoruz. Artık herkes borçlu yaşıyor. Siyasi hayatı boyunca yasaklarla mücadele eden Hocamız buna rağmen Türkiye'ye yüz yılda gelebilecek bir siyasetçiydi. Bu vesileyle kendisini saygıyla anıyoruz" şeklinde konuştu.

Çakır'ın ardından programa konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi MKYK Üyesi Cemil Çolak yaptığı konuşmasında, "Şimdi Avrupa Birliği diye tutturmuşlar gidiyorlar, ancak görmüyorlar ki Avrupa Birliği dedikleri oluşum tüm İslam coğrafyasını parçalamak için planlarını yapıyor ve uyguluyor. Erbakan Hocamız zamanında Avrupa Birliği'ne rest çekmiş ve buna karşılık İslam Birliği'ni kurmuştu. Ancak Erbakan Hocamızdan sonra Avrupa Birliği'ne girmek için çabalıyorlar. Buna karşın Avrupa Birliği'nin ve ABD'nin müslüman ülkelerde yaptıklarını, öldürdükleri müslümanları, tecavüz ettikleri müslümanları hepimiz televizyonlardan izliyoruz ve haberlerini okuyoruz. Hocamız ağır sanayide atılımlar yaparak, bu ülkenin vatandaşlarına yüzde yüzlerin üzerinde zamlar yaparak bu insanlara yokluk yaşadıkları dönemde nefes aldırmıştı. Bunu yapabilecek olanlarda Hocamızı kendine örnek alanlar ve hocamızın bilgi ve tecrübelerinden yararlanabilenlerdir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Çakır, Saadet Partisi MKYK üyesi Cemil Çolak'a Çarşamba ayakkabısı armağan ederken, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli de Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Çakır'a, rahmetli Necmettin Erbakan'ın girişimleriyle yapılan Çarşamba Şeker Fabrikası'nın 1976 yılındaki temel atma töreniyle ilgili, kendi çektiği bir fotoğrafı hediye etti.

Konferansa Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Çakır'ın yanı sıra Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör ve çok sayıda partili katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber