Saadet Partisinde Kongre Hazırlıkları

Saadet Partisinde Kongre Hazırlıkları
Saadet Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatı, 1 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan 6. Olağan Kongre hazırlıklarına başladı.

KONGRE 1 EYLÜL’DE

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatlanma Başkanı İbrahim Seven, “Siyasi partiler yasalar çerçevesinde olağan kongrelerini yaparak teşkilatlanır ve tüzükleri  gereği faaliyetlerini sürdürürler. Son kongremizden buyana üçüncü yılımızı doldurduğumuzdan, 14 Ekim’de Ankara’da yapılacak olan Büyük Kongremiz öncesinde bizde ilçe olarak 6’ncı olağan kongremizi 01 Eylül 2019 tarihinde yapma kararı aldık.”

MİLLİ GÖRÜŞ VURGUSU

Açıklamasının devamında şu sözlere yer veren Seven, “Her kongre yenilenme, eksiklikleri giderme, takviye ile teşkilatlara heyecan getirir. Bizlerde merhum liderimiz Necmettin Erbakan hocamızın bizlerden istediği Milli Görüş prensipleri doğrultusunda heyecanla çalışma talimatını kulağımıza küpe yapıp onun emanet bıraktığı hedefleri ilke edinerek Çarşamba’mızda yolumuza devam etme arzusu ve gayreti içerisindeyiz. Rabbim azmimizi gayretimizi artırır inşallah. Kadromuz zaten ilçesinde, mahallesinde, muhitinde hiçbir şaibeye, gayri meşruluğa bulaşmamış tertemiz, vatanına bağlı, milletinin derdi ile dertlenen, Allah’tan hakkı ile korkan kuldan utanan   insanlardan oluşmuştu ve bunlara aynı prensiplerde pırıl pırıl heyecan dolu yeni kardeşlerimizi de takviye ederek Milli Görüş prensiplerinin önce ilçemizde, ilimizde, ülkemizde ve bütün dünyadaki insanlığın saadeti için çalışmayı gaye edinen kardeşlerimizden  oluşmaktadır.” dedi.

SEVEN’DEN ÇAĞRI!

Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatlanma Başkanı İbrahim Seven yaptığı açıklamasının son bölümünde ise, “‘Benimde ilçeme, ilime, ülkeme Allah rızası için faydam olsun’ düşüncesindeki kardeşlerimizi teşkilatlanma yapımızın farklı kademelerinde görevlendirmek üzere davet ediyoruz.  Listelerimiz ilçe seçim kuruluna teslim edilmiş olup müteakip günlerde askıya çıkartılacaktır. Yapacağımız kongremizin hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimizden temenni ediyorum.” cümlelerine yer verdi.

HABER: Nurhan GÜZEL – Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber