Saadet Partisi ziyaretlerinin sürdürüyor

Saadet Partisi ziyaretlerinin sürdürüyor
Saadet Partisi Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Numan Çakır nezaket ziyaretlerine devam ediyor

 

HABER – FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Numan Çakır Çarşamba’da bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yönelik yaptığı nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Çakır sırasıyla,  Çarşamba İlçe Mal Müdürü Akif Kırmızıbayrak’a hayırlı olsun temennilerini ilettikten sonra bir süre sohbet ettikten sonra buradan ayrılarak Çarşamba SYDV Müdürü Tevfik Akın’ı makamında ziyaret ettiler. Akın’la ilçede ki yardıma muhtaç ailelere yapılan yardımlar ve çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundular. 

Çarşamba Durusu İçme suyu Başkanı Enver Aslan’ı makamında ziyaret etti. Aslan’ın yıllardan beridir 28 köyü temiz ve sabit içme suyuna kavuşturmasının yanında köylülere hizmette sınır tanımadığını ve köylülerin sesi olabilmek adına Durusu ile birlikte Saadet Partisi olarak çalışma isteklerini ve köylülerin sıkıntılarını dile getirdikleri görüşme neticesinde buradan ayrılarak İlçe Tarım Müdürü Osman Akman’ı ziyaret etti.

tevfik-akin-sp-ziyaretleri-(6).jpg

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Akman’la ilçe tarımının dünü ve bu günü masaya yatırıldıktan sonra ovada ki tarım ve sulama çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Saadet Partisi İlçe Gençlik Kolları ziyaretlerini devam ettireceği açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber