Saadet Partisi yeni döneme hazırlanıyor

Saadet Partisi yeni döneme hazırlanıyor
Saadet Partisi olağan il genel kurul toplantısını Samsun’daki parti binasında yaptı.

 

Saadet Partisi Samsun İl teşkilatını olağan divan kurulu toplantını Samsun il binasında gerçekleştirdi. Yapılan toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi, Fazlı Yıldırım ve Nuri Başar katıldı. Bütün il ve ilçe yönetim kurullarının hazır olduğu toplantıda teşkilatların çalışmaları gözden geçirildi.

Yaklaşan yerel seçimler ve yeni dönem planlarının yapıldığı toplantıda konuşma yapan Genel İdare Kurulu üyesi Nuri Başar, “Anadolu, Orta Doğuya hakim olmak isteyenler için son derece stratejik önem arz ediyor. Bölge üzerinde hesabı olanların Anadolu ile ilgili planlarının olmaması mümkün değil. Anadolu’da dünyaya hükmeden güçlü medeniyetler kurulmuş olması bu önemin göstergesidir” dedi.

Konuşmasının devamında siyasetin korku üzerine kurulduğunu dile getiren Başar, “İslam ülkelerinin model almak istedikleri ülkemizin siyasi gündeminde, gelecek nesillere kötü örnek olacak gelişmeleri üzülerek izlemekteyiz. Dünyaya sevgi ve barış getirmenin hizmet yarışında olmaları gereken siyasi kadroların, siyaseti kavga, gerilim ve korku üzerine bina ettiklerine tanık oluyoruz” dedi.

Başar Başkanın Milli marşımızdan örnek alarak yaptığı konuşmaya da atıfta bulunarak, “Sayın Başbakan Ekim 2012 ayının başında katıldıkları bir açılışta yaptıkları konuşmada İstiklal Marşımızdaki;
Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı. Düşün ki altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, yazıktır incitme atanı. Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı.
Kıtasını okumak sureti ile milli duygularımıza hitap ediyor. İcraatta ise ülke topraklarının yabancılara satışını 25 Dönümden 600 dönüme çıkaran bir yasal düzenlemeye imza atıyor” diyerek tepki gösterdi.

Başar konuşmasının devamında, “Terörist İsrail devletine sadakat yeminli Amerika’nın koltuğu altında İslam’a hizmet ettikleri iddia edenler ancak kendilerini kandırırlar. Görüldüğü üzere bu sorumluluk biz Milli Görüşçülere düşüyor. Bu hususu en az bizler kadar bilen batılılar onun için durmadan bize sorun üzerin sorun çıkartıyorlar. Biri bitmeden diğeri başlayan bizi bölme planları, taşıdığımız İslami hassasiyet ve savunduğumuz değerler yüzünden” dedi.

Son olarak, “Görüldüğü gibi AKP de değişen hiçbir şey yok. Kedi, yavrusunu yiyeceği zaman fareye benzetirmiş. AKP’ye iltihak edenler de zihinlerindeki değişikliği meşru gösterebilmeleri için ‘’Başbakan değişti’’ demekten daha uygun mazeret bulamazlardı. Bizler bu vatanı seven Milli Görüşçüler olarak, Başbakanın ve AKP’nin ülkemize hizmet etme niyetinde olduklarına inanmak istiyoruz. Ancak işbirliği içinde oldukları zihniyetle düşündüklerini hayata geçirmelerinin mümkün olmadığını biliyoruz” diyen Nuri Başar sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset