SAADET PARTİSİ SAMSUN İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

SAADET PARTİSİ SAMSUN İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
Saadet Partisi Samsun, Kasım ayı İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi

Saadet Partisi Samsun İl Divan Toplantısı Parti binası konferans salonunda gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda Samsun İl Ve İlçe Teşkilatları Kasım ayı faaliyet raporları ile Aralık ayı çalışma planlamaları yapıldı. İl Divanda konuşma yapan İl Başkanı Salih Şen; "Ülkemizin içerisinde  uzunluğu bu sıkıntılı süreçte 'Kim var ? ' denildiğinde ardına bakmadan öne atılan, her zaman verilecek her türlü göreve hazır, siz sevgili dava kardeşlerim hepiniz  toplantımıza hoş geldiniz.Sizler iyinin, güzelin, faydalanın, insanlığa sunulması için var gücünüzle çalışan, vefakar, cefakar, davamıza sadakatiniz olduğu sürece Allahın izniyle aşamayacağımız güçlük yoktur. Şimdi Genel Başkan Yardımcımızın huzurunda bir aylık çalışmalarımızı ilçe başkanlarımızdan dinleyeceğiz, eksikliklerimizi gözden geçireceğiz ve ardından Genel Başkan Yardımcımız Hasan beyden istifade edeceğiz." diyerek açılış konuşmaları ile toplantıyı başlattı. Ardından bütün ilçeler ayrı ayrı raporlarını sundular. Çarşamba ilçesi kalabalık bir grup ile toplantıya teşkilatlanma birim sorumlusu İbrahim Seven başkanlığında iştirak etti. İzinli olarak toplantıya katılamayan Çarşamba ilçe başkanı Zekai Adem Sapancı'ya vekaleten kürsüye teşkilat birim sorumlusu İbrahim Seven çıkarak Kasım Ayı çalışmalarını sundu.

"Açlık sınırında bir ücret pazarlığı yapılabilir mi?"

Ardından Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez kürsüye çıkarak,hem raporları değerlendirdi, hem de iç ve dış siyasi gelişmelerle  toplantıya katılanları bilgilendirdi. Bitmez'ın şu ifadeleri kullandı.  "Muhterem dava kardeşlerimiz, çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Ülke maddi ve manevi çöküntü içerisindedir. Bunun sebi kötü yönetimdir. Yıllardır uyarıyoruz, ikaz ediyoruz, "bu böyle gitmez, yapmayın, etmeyin, bu yanlışlıklardan dönün" dedik, anlatamadık. Dışa bağımlığın, faizci, israf politikalarının uygulanması uçurumun başına getirdi ve yuvarlanmaya başladık. Allah sonumuzu hayır etsin. Erbakan hocamız bu ekonomik konularda destan yazdı. 6 ayda yüzde 130, asgari ücrete zam yaptı. Bugün asgari ücretin yüzde bir üstünde mi altında mı verileceği tartışması yapılıyor. Hep açlık sınırı konuşuluyor. İnsan utanır. Bugün asgari ücretin yüzde bir üstünde mi altında mı verileceği tartışması yapılıyor. Açlık sınırında bir ücret pazarlığı yapılabilir mi? Yapılmaması icap eder. İktidarda bulunanlar, iktidarda bir gün daha fazla kalabilmenin savaşını; ekonomik kurtuluş savaşını ise milletimiz veriyor. Asgari ücretlilerimiz, çiftçimiz, esnafımız, emeklilerimiz, gençlerimiz, ev hanımları ve topyekun işsizler ordusu veriyor bu savaşı, hem de her gün! Ülkemizi, çeyrek ekmeğin 1 lira olduğu, yarım simit satışlarının başladığı, insanların gece yarısı gelen zamlar öncesi saatlerce akaryakıt istasyonlarının önündeki kuyruklarda beklediği bir ülke haline getirenler yerine; esnafımız yapılan zamlara açıklama yapmak zorunda kalıyor! 'Ekonomik kurtuluş savaşı'  verdiklerini söyleyerek, yanlışlarına bahane üretmek iktidara; çarşı-pazarda, iş yerinde veya aylarca iş ararken 'Geçim Savaşı' vermek ve bu ağır yükü sırtlamak ise milletimize düştü. Bu savaşta biz ise milletin yanında cephe alıyor, insanlarımızın sırtlarına yüklenen bu yükü hafifletmek için gayret gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz! İnanıyoruz ve başaracağız: Bahaneler kaybedecek, millet kazanacak! Üretilen algılar kaybedecek, ülkemiz kazanacak! Bugün giden Türkiye'den gidiyor; okuyanından, çalışanından, emeklisinden gidiyor. Giden; paramızdan, hayatımızdan, haklarımızdan gidiyor. Ancak umutsuzluğa kapılmaya hiç gerek yok! İktidar bozabildiği kadar bozsun; asla düzeltemeyeceğimiz kadar bozamayacaktır. İstediği kadar yıksın; onaramayacağımız kadar yıkamayacaktır. Bugünü dilediği gibi geçirsinler; yarınlar bizim olacaktır. Bu kötü gidişata dur demek bizlerin gayretli çalışmalarıyla olacaktır. Sizler Samsun'da hazırsanız biz Genel Merkez yöneticileri olarak hazırız. Daha önce Milli Görüş destanlar yazarak bu ülkeye çok faydalı oldu, yine oluruz"

1-199.jpg

saadet-partisi-samsun-il-divan-toplantisi-yapildi-(1).jpg

Gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ali Okutan, Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Şen, İlçe Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, STK Temsilcileri, üye ve gönüllülerden oluşan yoğun bir katılım vardı.

HABER: Büşra KOCATAŞ- Aybüke ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir