Saadet Partisi İl Kongresine Hazırlanıyor

Saadet Partisi İl Kongresine Hazırlanıyor
Saadet Partisi Çarşamba ilçe başkanı Z.Adem Sapancı,19 Eylül Pazar günü İl 7.nci olağan kongresinin yapılacağını, bu kongreyede Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun katılacağını belirtti

Sapancı yaptığı açıklamalarda;"Erbakan Hocamız’sız ama onun izinde, yeniden büyük Tütkiye, adil ve yeni bir dünya düzeni için, gece demeden, gündüz demeden bütün insanlığın saadeti için, var gücüyle teşkilat disiplini ile ülkemizin bütün İl ve ilçelerinde çalışan Milli Görüş kadrolarının hiç bir beklentisi olmaz. Vatana bağlı, milletine sevdalı, ahlaki ve manevi değerleri öne çıkararak Allah rızasını kazanmak için mücadele edip, her alanda ve her platformda var olmaya çalışıyoruz.Ülkenin içerisinde bulunduğu maddi ve özellikle manevi sıkıntıyı ancak ve ancak Milli Görüş kadrolarının gidereceğine inancımız sonsuzdur. Biz nereden biliyoruz bu nu ve iddia ediyoruz,Milli Görüş kadroları ne zamanki ülke yönetiminde olsun, yerel yönetimlerde sun iş başına geldiği her zaman ve her yerde rahatlama olmuş, huzur olmuş, barış olmuştur. Dolayısıyla özetle biz Çarsamba'da diğer İl ve ilçelerimizde ki Milli Görüşçü kadrolar göreve hazırız. Kurtuluşun reçetesi Milli Görüş, adresi Saadet Partisidir.” dedi.

Başkan Sapancı, “Bu girişten sonra 15 gündür 19 Eylül günü Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu beyinde teşrif edeceği İl kongremizin heyecanıyla Samsun merkez ve bütün ilçelerimizde kongre hazırlıkları coşku, heyecan, azim, şevkle yapıldı ve son iki güne gelindi.Bizler Çarşamba teşkilatı olarakta özellikleri ayrı bir azim ve coşkuyla, Çarşamba'lı olan il başkanımızın Salih Şen beyin olacak olması tempomuzu artırdı.Tabana bu heyecanı yaymak adına bütün delegelerimize, gönüldaşlarımıza, bizlere ilgi alaka duyan bütün kardeşlerimize bizzat davetiyeler götürerek, telefon, sosyal medyalar yoluyla, hemşehrilerimize belediyemiz ilanları, haberler, muhtelif alanlara afişler asılarak ve yine sosyal medya aracılığı ile duyurularımızı yaptık.Şimdi coşku ile yapacağımız kongre saatini bekliyoruz.Kongremize bu vesileyle tekrar bütün hemşehrilerimizi davet ediyoruz.Canik Kültür Merkezinde saat 13.00'da başlayacak kongremize, aynı gün saat 11.00'da Çarşamba ilçemiz Abdullah Paşa meydanından hareket edilecektir.Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Canla başla çalışan teşkikatcı kardeşlerimi tebrik ediyorum, bizlere bu fırsatı veren sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber