Saadet Partisi Gençlik Kollarından ÇTSO’ya ziyaret

Saadet Partisi Gençlik Kollarından ÇTSO’ya ziyaret
Saadet Partisi Gençlik Kolları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli’yi makamında ziyaret etti.

 

HABER- FOTO: Nurhan GÜZEL

     Ziyarette bir konuşama yapan Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Numan Çakır “ Gençlik Kolları seçimleri sonrasında, İlçemizdeki kamu kurumları ve siyasi partileri ziyaret ederek, yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulunmak istedik. Bu kapsamda da Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmiş bulunuyoruz. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine ve ilçemize vermiş olduğu hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Bizler de Çarşamba Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak,  partimizin daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışmalar yapmaktayız” dedi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kefeli de, “ Siyasi partiler ülkelerin olmazsa olmazıdır. Bütün siyasi partilerin asıl amacı, ülkeye ve millete hizmet etmektir. Bu bağlamda tüm siyasi partilere eşit mesafede durmaya özen gösteriyoruz. İlçemize, ülkemize hizmet söz konusu olduğunda, her siyasi partinin yanında oluruz.

    Siyasi partilerde alt yapı her zaman çok önemlidir. Partilerin gençlik kolları da bu bağlamda en önemli dinamikleridir. Saadet Partisi İlçe teşkilatında yeni göreve başlayan arkadaşlarımızda, çalışma azmi görmekteyim. Bu azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ederlerse başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber