Saadet Partisi Çarşamba’da seçime hazır!

Saadet Partisi Çarşamba’da seçime hazır!
Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı, ilçe teşkilatı olarak gerçekleştirdikleri seçim çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı yaptığı açıklamasında, “24 Haziran 2018 tarihinde yapılacağı açıklanan erken seçimlerin ilçemize, ilimize, ülkemize ve insanlığa huzur, barış ve saadet getirmesi dileklerimizle hayırlı olsun. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu haftalık basın açıklamaların da sık sık ve teşkilat programlarında erken seçim olabilir mesajları veriyordu. Genel Merkezimizin ilgili birimleri de il ve ilçe teşkilatlarını sürekli uyarıyor ve hazırlıkların yapılması, eksikliklerin giderilmesi noktasında bir plan dahilinde çalışılması talimatlarını yeniliyorlardı. Saadet Partisi Çarşamba ilçe teşkilatımız da daha önce yıl içerisinde yaptığımız çalışma  programına göre faaliyetlerimiz  mahalle temsilcilikleri görevlendirme-yenileme,  sandık görevlileri tespiti, STK ve kurum ziyaretleri, teşkilat içi toplantılar olarak devam ediyorduk ki seçim kararı alındı. Çarşamba ilçe teşkilatımız olarak hazırlıksız yakalanmadık elhamdülillah. Bize düşen yaptığımız rutin çalışmalarımızı hızlandırmak.”

Sapancı konuşmasının devamında, “Bu çerçevede seçimlere iki ay kala seçim çalışmaları programımızı yürütmek üzere Seçim Karargah Başkanlığımızı oluşturduk ve Başkanlığına Teşkilat Birim Başkanımız İbrahim Seven kardeşimiz görevlendirilmiş ve o ekibi ile Saadet Parti’mizin Çarşamba ilçemiz seçim takvimini Genel Merkez, İl ve ilçe programına göre yürütmek üzere çalışmalarına başlamıştır. Seçimlere hazırlık olarak Çarşamba ilçemizden aday adayımızı belirlemek üzere tüzük’ümüzde  belirtildiği şekli ile temayül yoklamamız gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için istenilen 100 bin imza gereği Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun inanç ve güvenle  açıkladığı 500 bin imza ile adayımızı çıkaracağız. Açıklamasından sonra bizde çok kısa da olsa  04-08 Mayıs tarihleri arasında olacağını düşündüğümüz İlçe Seçim Kuruluna Cumhurbaşkanlığı Adayımız imza kampanyası için Çarşamba ilçemizden en yüksek katılımı sağlamak üzere çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Sandık görevlilerimiz büyük oranda tamamdı. Seçim tarihi belirlendikten sonra da yaptığımız çalışmalar ile eksikliklerimizi gideriyoruz. Bu vesile ile sizlere teşekkür eder, seçimlerin tekrar hayırlara vesile olmasını dilerim.” ifadelerine yer vererek açıklamasını tamamladı.

HABER: Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber