Saadet Partisi Çarşamba’da İlçe Divan toplantısı düzenledi

Saadet Partisi  Çarşamba’da İlçe Divan toplantısı düzenledi
Saadet Partisi Samsun İl başkanı Hasan Bayram Var ve Milli Gazete Genel Yayın Müdürü Mustafa Kurdaş ve katılımıyla Çarşamba’da İlçe Divan toplantısı yapıldı

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Saadet Partisi Samsun İl başkanı Hasan Bayram Var ve Milli Gazete Genel Yayın Müdürü Mustafa Kurdaş ve çok sayıda partilinin katılımıyla Çarşamba’da İlçe Divan toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var kısa bir selamlama konuşması yaptı ve bu tür toplantıların Çarşamba’da ve bütün İlçelerde düzenli olarak yapılacağını dile getirdi.

Hak geldi batıl zail oldu

Vezirköprü ve Çarşamba’da yapılan toplantılara katılan Milli Gazete Genel Yayın Müdürü Mustafa Kurdaş kısa bir açıklama yaptı. Kurdaş yaptığı açıklamada, birçok İslam ülkesi işgal altında. Cemaat islami kadın üyelerinin ayaklarına zincir vurulup sokaklarda yürütülüyor. Öte yandan Hindistanın Arakan kentinde yaşayan Müslümanlara işkenceler yapılarak öldürülüyor. Artık buna dur demenin vakti geldi. Bu tür olaylara son verebilmek için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber