Saadet Partisi Ayvacık ilçe teşkilatı yeni hizmet binasında

Saadet Partisi Ayvacık ilçe teşkilatı yeni hizmet binasında
İlçenin Orhangazi Mahallesi Yunus Emre Caddesindeki hizmet binası açılışına İl teşkilatından partililer ve Ayvacık halkından iştirak vardı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Cengiz Keskin, katılımcılara teşekkür ederek, önümüzdeki süreçte teşkilat çalışmalarına hız vererek mahalle temsilcilikleri ve müşahit eksikliklerini tamamlayacaklarını belirtti.
saadet-partisi-ayvacik-ilce-teskilati-yeni-hizmet-binasinda-(3).jpg

Ardından İl Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk; Milli Görüş Partilerinin son temsilcisi olan Saadet Partisinin Ayvacık ilçe teskilatı hizmet binası açılışını vesilesi ile burada toplanmış bulunmaktayız. Siyasi partiler demokrasimizin vaz geçilmezi olup, halkımıza hizmete talip olmaktadırlar.
saadet-partisi-ayvacik-ilce-teskilati-yeni-hizmet-binasinda-(4).jpg

Bu yıl 50 nci yılını kutlayan Milli Görüş hareketi geçmişte bu memlekete, millete çok hayırlı hizmetler yapmış, ülkenin maddi ve manevi kalkınmasında hep öncülük yapmıştır. Merhum liderimiz Prf.Dr.Necmettin Erbakan hocamızın açmış olduğu çağırdan, aynı yolda hiç sapmadan ilerleyen Saadet Partisi kadroları arı gibi çalışmakta olup, millete, insanlığa hizmetin ne manaya geldiğini en iyi  bilen kadrolardır. Hiç bir etki altında kalmadan bildi yolda ilerleyen Saadet Partisinin mecliste temsil edilmediği, her geçen günün bu milletin lehine işlediğini hep beraber şahit oluyoruz. Ülkemizin içeride ve dışarıda ne büyük sıkıntılar içerisinde olduğuna hep beraber milletçe şahidiz. Dolayısı ile bu millete hakkı hakikati anlatmak ve dertlerine çare olabilmek için program ve projelerimizi anlatmak için teşkilatçılarımız ve teşkilatlarımız çok önem arzetmektedir. Bu vesile ile var olan Ayvacık teşkilatımız, ilçesine en hayırlı hizmetleri yapabilmek için yeni hizmet binasını düzenlemiş bizde bu gün açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşaallah." diyerek sözlerini tamamladı ve açılış kurdelasını da İl Başkan Yrd.sı Hasan Öztürk, Ayvacık ilçe başkanı Cengiz Keskin, Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı, Atakum ilçe başkanı Muhittin Sadan ve Tekkeköy ilçe başkanı Avni Şensoy birlikte kestiler.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber