SAADET PARTİSİ ADAYLARI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

SAADET PARTİSİ ADAYLARI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Salih Şen ve Büyük Birlik Partisi Samsun Milletvekili adayı Hüseyin Köz, ilçede ki seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Salih Şen ve Büyük Birlik Partisi Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Köz, Çarşamba ilçesinde ziyaretlerini sürdürüyor. İlçede seçim ziyaretleri kapsamında Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’a ve Şoförler Odası Başkanı Musa Bala’ya ziyarette bulunuldu.


Çarşamba TSO Başkanı Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Salih Şen ve Hüseyin Köz, Milli İttifak’ın siyasi arenada yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden Başkan Ahmet Yılmaz, adaylık sürecinde başarılar diledi. Bir süre süren sohbetin ardından TSO Binasından ayrılan adaylar, Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Bala’ya ziyarette bulundu.

saadet-partisi-adaylari-ziyaretlerini-surduruyor2.jpg

Başkan Musa Bala, yapılan ziyaretten ötürü memnun kaldığını ifade ederek, iki adaya başarılar diledi.Saadet Partisi Samsun Milletvekili adayı Salih Şen, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini, tüm ilçe halkına ulaşarak onların derdine ortak olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Ziyaret sohbet ve ikramların ardından son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber