Rümeysa & Zafer’in evliliğe ilk adımı

Rümeysa & Zafer’in evliliğe ilk adımı
Gonca Ve Bulut Çifti Evliliğe Giden Yolda İlk Adımlarını Attılar

 

Gazeteci Ayhan Gonca'nın kızı, Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı ve Samsun Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yunus Gonca’nın kız kardeşi grafiker Rümeysa Gonca, Canik Meşe Tesisleri Telvin Salonunda düzenlenen nişan töreni ile Bulut Dekorasyon'un sahibi Zafer Bulut ile evliliğe giden yolda ilk adımını attı.

Gonca Ve Bulut Çifti Evliliğe Giden Yolda İlk Adımlarını Attılar

Gazeteci Ayhan Gonca ve Hamide Gonca çiftinin kızları Rümeysa Gonca,  Ahmet Bulut ve eşi Selvi Bulut çiftinin Edirne'deki Bulut Dekorasyon ‘un sahibi oğulları Zafer Bulut için düzenlenen muhteşem nişan töreninde çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

ÖNEMLİ GECEDE BİR ARAYA GELDİLER

Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif'in ardından Rümeysa Gonca’nın nişan yüzüğünü dedesi Muharrem Gonca takarken, Zafer Bulut’un nişan yüzüğünü ise babası Ahmet Bulut taktı. Düzenlen nişan töreninde Gonca ve Bulut ailelerinin yanı sıra Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şahin, İl Başkan Yardımcılar Kösal Taşçı, Mehmet Tahta, Hüsamettin Demir, Berkay Erkan, Samsun Genç MÜSİAD Başkanı Ahmet Korkmaz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner katıldı.

Köksal Öner

img_0006.jpg

111111-003.jpg

img_0012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber