Rukiye ve Oğuzhan çifti Dünya evine girdi

Rukiye ve Oğuzhan çifti Dünya evine girdi
Nazmiye-Mahmut Şimşek çiftinin kızları Rukiye ile Hülya- Erol Şeker çiftinin oğulları Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan, Nazar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli düğün ile dünya evine girdiler.

14fc6cf2-4102-49ad-baca-4a4c09081de4.jpegÇarşamba Nazar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenin de Şimşek ve Şeker ailelerinin evlatları, evlilik yolunda ilk adımlarını attılar. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, genç çiftin nikahını kıyarken, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Kamuran Özden, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Eski Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, Çarşamba Emniyet Müdürü Barik Çiçek, genç çifte şahitlik ederek evlilik yolundaki ilk adımlarından ötürü Rukiye-Nuri Oğuzhan çiftini tebrik ettiler. Geniş katılımın sağlandığı düğün merasiminde davetliler genç çifti ve ailelerini tebrik ederek mutluluk dileklerinde bulundular. Unutulmaz düğün merasiminin gerçekleştiği günde Rukiye ve Oğuzhan çifti tebrikleri kabul ettiler. Gerçekleşen düğün töreni, kafkas, harmandalı, çerkez oyunu ve şiir dinletilerinin olduğu ikram ve eğlencenin ardından son buldu.

Düğün merasimine Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, oda başkanları, siyaset, iş dünyası, eğitim camiası ve mülki-idari amirler gibi çok sayıda kişi katılım sağladı.

637275e1-18be-4f32-9604-5cd0bc534340.jpeg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

ÜNAL DALDAL

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber