REMOSA hayalleri süslüyor!

REMOSA hayalleri süslüyor!
Çarşamba’da Kadın Girişimciler sayısı gün geçtikçe artıyor. Kadın Girişimciler arasına en son katılan Saliha Ayhan, çatığı REMOSA adlı işyeri ile ilçe de beyaz eşya ve ev market sektörü ve alternatif ürün çeşitleriyle müşterilerinin gözdesi haline geldi

 

KOSGEB tarafından iş hayatına atılmak isteyen kişilere yönelik açılan “Girişimcilik Kursuna” katılan Saliha Ayhan, KOSGEB tarafından verilen 4 aylık Girişimcilik kursunu başarı ile tamamladı. Kurs sonrasında ilçenin ihtiyaç olarak belirlediği Beyaz Eşya ve ev market sektörünün yanı sıra alternatif ürün çeşitleriyle sonunda önce işyeri hayalini sonrasında ise devasa ve muhteşem dizayn ve görünümü ile Çarşamba halkının hizmetine REMOSA’yı kazandırdı.

Geçtiğimiz aylarda Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi Utku Sitesi yanında 500 metre karelik bir 300 metre karelik iki ayrı iş yerinde yaklaşık 800 metrekareden büyük iki mağaza ile halka hizmete başlayan Saliha Ayhan, REMOSA ile ilçede beyaz eşya ve ev market alanında kısa sürede gözde mekanlar arasına girmeyi başardı. Beyaz eşya olarak bir ev ve iş yerlerinin ihtiyacı olan tüm malzemeleri ile hizmete başlayan bunun yanı sıra ilçemizde yıllardır Mobilya sektöründe hizmet veren Renkli Mobilyayı da bünyesine kattı. REMOSA ile birlikte Renkli Mobilya farkıyla Mobilya ve Mutfak malzemelerinde kaliteyi müşterisine sunan REMOSA da kısa sürede ilçenin en çok merak uyandıran ve kalitesi, bol ürün çeşidi ile müşterilerinin ve ilçe halkının adeta gözdesi haline geldi.

REMOSA’ da Mutfak, Ankastre, Baza, Genç Odası, Sağlık açısından herkesin rahatı için düşünülerek dizayn edilen Ortopedik Yatak çeşitleri, Müşterinin ihtiyacına göre laminat, Mutfak ürünleri, hemen her zevke göre dizayn edilen Yemek Masa çeşitleri, çocukların sevip beğeneceği ve rahatı için düşünülen Çocuk yatakları, vb onlarca ihtiyaçları karşılayan REMOSA Mağazası ile daha çok ağırlık verdiği beyaz eşyalarda yok yok. KOSGEB’in Çarşamba’ya kazandırdığı GİRİŞİMCİLER asında gözde iş yeri ile kısa sürede dikkat çeken REMOSA İşletme Sahibi Saliha Ayhan, “Öteden beri kültürümüzün de getirdiği düşünce ile  Kadınlarımız hep ikinci planda kalmışlardır. Genellikle ev hanımı olarak hayatlarını idame ettirme düşünce duygusu içinde kalan kadınlar daha çok evde işleri yaparak ailenin gelirine destek olmaya çalışıyordu. Gelişen dünyamızda kadınlar da iş hayatına atılmaya başladıkça başarıları da aile bütçesine gelir katkısını da arttırmaya başladı. Bu nedenle bizler de KOSGEB in verdiği kursa katılarak girişimcilik alanına girdik. Kadınların korktuğu böylesi bir alanda ticaret hayatına başlamak bizleri de heyecanlandırdı” diyerek devam etti.

Ayhan “Aslında bu işimden önce Eczacı Kalfası olarak yıllarca Çarşamba’da hizmet alanında görevlerde bulundum. Ama bir gün kendi işyerim olacak hayali ile bekledim. KOSGEB in bu kursu ile bunu da başardık. Çarşamba da halkımıza daha sıcak ve daha yakın sıcak bir ortamda ev kurmak isteyenlere hayallerini süsleyebilmek adına yardımcı olmaya karar verdim ve çalışmalarıma KOSGEB kursu sonrasında ilk adımı attık. Bu çalışmalarımız da hedefimiz REMOSA ile kalite ve hizmeti halkımızın güvenerek ve benimseyerek alacağı ürünler ile az ama öz bir portföy oluşturmaktır. Bu güne kadar REMOSA’yı görmeyenlerin ürün kalitesi ve çeşit bolluğu içinde hayallerinde geç kaldığını büyük bir iddia ile dile getirebilirim. Bu nedenle Çarşambalı tüm halkımızı yeni mağazamıza davet eder; iddialı bir şekilde “Gelecekteki hayallerinizi REMOSA ile süslemenizi” öneririm. Bu duygu ve düşüncelerimle REMOSA Mağazamızın ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

remosa-hayalleri-susluyor!.jpg

remosa-hayalleri-susluyor!-(2).jpg

Haber- Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber