Ramazan öncesi denetimler arttı  

Ramazan öncesi denetimler arttı  
Çarşamba Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekipleri ve Çarşamba Belediyesi Zabıta Ekipleri, Ramazan Ayı öncesi Gıda denetimlerini sıklaştırdı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çarşamba Tarım ve Orman Müdürü Osman Akman, “İlçemizde faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamul üretim yerlerinde yıl içerisinde İlçe Müdürlüğümüzce rutin olarak yapılan denetimler yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle sıklaştırılmıştır.

denetim11.jpg

İlçe Müdürlüğümüz gıda kontrol görevlileri ve Çarşamba Belediyesi zabıta görevlilerinin birlikte gerçekleştirdikleri denetimlerde;  işyerlerinin genel hijyen ve  temizlik koşulları, çalışanların hijyen eğitimi, ürünlerin üretim yerleri ve kullanılan ekipmanların gıda mevzuatına uygunluğu, üretimde kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri, ekmek gramajları kontrol edilmektedir.

denetim22.jpg

İlçe Müdürü Osman Akman Halk sağlığının korunması ve vatandaşlarımızın uygun koşullarda üretilmiş sağlıklı gıdalar tüketmesi için denetimlerimiz yoğun bir şekilde devam edecektir. Hali hazırda yaptığımız Gıda Denetimlerimizi Ramazan ayı öncesinde daha yoğun bir şekilde yapıyoruz. Bu denetlemeler esnasında Çarşamba Belediyesi ile koordinasyon içerisinde denetimlerimiz devam edecektir.” dedi.

denetim44.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber