RAMAZAN AYININ İLK HAFTASI YAĞMUR BEKLENMİYOR

RAMAZAN AYININ İLK HAFTASI YAĞMUR BEKLENMİYOR
Meteoroloji 10.Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi (BTUM) Samsun, Tokat, Amasya, Ordu, Çorum, Sinop ve Kastamonu illerinde, Ramazan ayının ilk haftasında yağış beklenilmediğini açıkladı.

Meteoroloji BTUM Samsun, Tokat, Amasya, Ordu, Çorum, Sinop ve Kastamonu’da Ramazan ayına nasıl bir havayla girileceğine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Ramazan ayı itibariyle Samsun, Ordu ve Sinop illerinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği, sıcaklıklarda önemli bir dalgalanmanın beklenilmediği belirtildi. 
Günün en yüksek hava sıcaklıklarının iç kesimlerde (Tokat, Amasya, Çorum ve Kastamonu) 30 ila 35 derece aralığında, kıyı kesimlerde ise (Samsun, Ordu ve Sinop) 27 ila 30 derece aralığında gerçekleşmesi bekleniyor. Hafta sonuna kadar bölge genelinde yağış beklenmiyor. Genellikle parçalı ve az bulutlu bir havanın hakim olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarların ise değişik yönlerden hafif, gündüz saatlerinde zaman, zaman kuzey yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel