Ramazan ayının geleneksel eğlenceleri, Lovelet AVM'de yapılacak

Ramazan ayının geleneksel eğlenceleri, Lovelet AVMde yapılacak
Karadeniz Bölgesi'nin ilk ve en büyük outlet yaşam merkezi Lovelet Alışveriş Merkezi, Ramazan ayına hazırlanıyor.

Unutulmuş veya unutulmaya yüz tutmuş geleneksel ramazan eğlencelerine ilişkin titiz bir çalışma yapan Lovelet AVM yönetimi, manevi atmosferine uygun sürpriz etkinliklerle 7'den 70'e herkesi şaşırtacak ve mutlu edecek. Kukla gösterilerinden ateş cambazına, Hacivat-Karagöz orta oyunundan hokkabaza kadar çok sayıda özel program hazırlayan Lovelet AVM yönetimi, toplumun hafızalarında olmasına rağmen unutulmaya yüz tutmuş ramazan eğlencelerini çocuklara ve gençlere tanıtıp yaşatarak gelecek kuşaklara aktarılmasını hedefliyor.

 On Bir Ayın Sultanı Ramazan için geri sayım başladı. Toplumda Ramazan'a ilişkin alışveriş telaşı yavaş yavaş kendisini hissettiriyor. 28 Haziran'da başlayacak Ramazan Ayı'nda oruçlar tutulacak, namazlar kılınacak, Kur'an-ı Kerimler okunacak, eller semaya açılarak Allah'a dualar edilecek. Evlerde iftar sofraları yine şenlenecek, hoş sohbetlerle sahura hazırlanılacak. Mübarek Ramazan-ı Şerif, 28 Temmuz'da bayramla sona erecek.

Ramazan ayının ibadet ve maneviyat yüklü atmosferine geleneksel ramazan eğlenceleriyle renk katıp mutlu, huzurlu ve neşeli bir şekilde eda edilmesini sağlamayı amaçlayan Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi de hazırlıklarını tamamladı. Uzun çalışma neticesinde geleneksel Ramazan eğlenceleri, Lovelet AVM’de yaşatılacak. Etkinlikler her yaş grubuna hitap edecek. Geleneksel ramazan eğlenceleri, tasavvuf musikisi dinletisi, fasıl dinletisi, balon şov ve çocuk atölye çalışmalarıyla start alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel