Ramadan Balkı Haber Expres Tv'de

Ramadan Balkı Haber Expres Tv'de
Kişisel gelişim uzmanı Ramadan Balkı, Haber Expres Tv ekranlarında gazetemiz muhabiri Yağmur Ayan'ın sunduğu 'Meslekten Yaşamlar' programının canlı yayın konuğu oldu.

soruları yanıtlayarak, mesleğinin toplumda ki yerinden bahsederken önemine ve toplumda kalıplaşmış yargıların da aileden geldiğini ve birçok psikolojik rahatsızlıkların aile temelli olduğuna değindi.

Toplumda sık görülen hastalıkları anlatan Uzman Ramadan Balkı, Depresyon, Anksiyete bozukluğu, Bipolar, Tükenmişlik sendromu gibi  hastalıkların insanlarda neden ağırlıkta görüldüğü üzerine konuştu  ve bu hastalıklara yakalananların belirtilerinin neler olduğununüzerinde durdu.

"Dikkat ettiğimiz takdirde hastalık yok"

Muhabir Ayan'ın pandemi sürecinde insan psikolojinin nasıl etkilendiğini ve nasıl yol izlenmesi gerektiği sorusuna yanıt veren Balkı, İçinde bulunan durumların  her sektörü  etkilediği gibi çocukları ve kendilerini de etkilediğini söyledi.  Yine Balkı " Her sektörü etkiledi. İnsan aklında neyi barındırırsa o olur. Bizler maske, mesafe ve temizliğe dikkat ettiğimiz takdirde hastalık diye bir şey yok"  diye konuştu.  Hatalığın alınan önlemlerden büyük olmadığının da altını çizdi

HABER: Büşra KOCATAŞ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber