Ragbi’de hazırlıklara hız kesmeden devam

Ragbi’de hazırlıklara hız kesmeden devam
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çarşamba İlçe Müdürlüğü bünyesinde kurum antrenörü Erkan Göral gözetiminde faaliyetlerini sürdüren Çarşamba Ragbi takımı pandemi kuralları çerçevesinde 2021 sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz Sezon Türkiye U18 Erkekler 7'li Ragbi Liginde Samsun'umuzu ve Çarşamba'mızı başarı ile temsil eden Çarşamba Ragbi takımımız 2021 Yılında da  Türkiye U18 Erkekler 7'li Ragbi Etaplı LigindeSamsun'umuzu ve Çarşamba'yı temsil edecek.

Antrenör Erkan Göral ; Geçen Sene Türkiye U18 Erkekler 7'li Ragbi Etaplı Liginde Samsun'umuzu ve Çarşamba'mızı başarı ile temsil etmiştik fakat pandemi dolayısla lig duruduruldu.2021 sezonunda  yine Çarşamba Ragbi Takımımız  Samsun'umzu ve Çarşamba'mızı temsil edecek. Hedefimiz 2021 Sezonunda başarılı sonuçlar alarak Çarşamba Ragbi takımızı zirveye çıkarmak" dedi .

Çarşamba Ragbi Takımı Başkanı Nevzat Akkaya ; “Gençlerimiz pandemi sürecinde pandemi kuralları çerçevesinde antrenmanlarını sürdürdü. Çarşambadaki gençlerimizin Ragbi sporuna olan ilgisi her geçen gün artarak çoğalıyor . Hedefimiz Çarşamba'mızın gençlerini bu spora kazandırarak başarılı sporcular yetiştirip Milli Takımımıza kazandırmak . Ayrıca Çarşamba Ragbi Takımıza maddi manevi verdiği tüm desteklerden ötürü Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan'a teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir