RAGBİ MİLLİ TAKIMI ESTONYA’DA

RAGBİ MİLLİ TAKIMI ESTONYA’DA
Rugby Europe15’li Ragbi Avrupa Gelişim Ligi takviminde yer alan Türkiye-Estonya rövanş maçı bugün saat 15.00’da Kalev Stadyumu’nda oynanacak.

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde yaklaşık 20 gündür kamp yapan Ragbi Milli Takımı hazırlıklarını tamamlayarak Havayolu ile Estonya’da. Bugün saat 15.00’da Kalev Stadyumu’nda oynanılacak olan rövanş müsabakası büyük çekişmeye sahne olacak gibi gözüküyor. İstanbul’da oynanılan ilk maçta Estonya’yı 61-20 mağlup eden Türkiye Ragbi Milli Takımı rövanşta da favori takım.

ÇARŞAMBA PROTOKOLÜNDEN ZİYARET

Ragbi Milli Takım Antrenörü Chorekee Sylvain Ngue nezaretinde Adapark Tesisleri’nde ciddi bir hazırlık dönemi geçiren Milli Takım, zorlu Estonya maçını kazanarak bir üst tura adını yazdırmak istiyor. Teknik Sorumlu Chorekee Sylvain Ngue yönetiminde yoğun tempo çalışarak hazırlıklarını tamamlayan Türkiye Ragbi Milli Takımı’nı Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Ragbi Federasyonu Asbaşkanı Mücahit Okuyucu ve Çarşamba Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Şeker ziyaret ederek müsabaka öncesi Milli Takıma başarılar dilediler.

CHOREKEE SYLVAİN NGUE: “GÜZEL BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Estonya maçı öncesi gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Ragbi Milli Takım Antrenörü Chorekee Sylvain Ngue, “Hazırlıklar döneminde bizlere her noktada yardımlarını ve imkanlarını sunan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a çok teşekkürlerimizi sunuyorum. Çarşamba’da olmaktan mutluyuz. Burada bizlere güzel bir çalışma ortamı sağlayan, kamp dönemince bizlere hizmet eden tesis sorumlularına da ayrıca teşekkür ederiz.Güzel bir ortamda iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Artık bütün söz sporcularımızda. Sporcularımızın bugünkü form durumu ile Estonya maçından daha farklı bir skorla ayrılacağı düşüncesindeyim. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” Diyerek Estonya maçını kazanarak ülkeye döneceklerini belirtti.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber