PROTOKOLDEN ÇABED'E ZİYARET

PROTOKOLDEN ÇABED'E ZİYARET
Çarşamba İlçesi Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Belediye Başkanı Halit Doğan, 3 Aralık Dünya Farkındalık Günü sebebiyle ÇABED'e ziyarette bulundu.

Çarşamba İlçe Protokolün 3 Aralık Dünya Farkındalık Günü dolayısıyla Çarşamba Bedensel Engelliler Dernek Binasını Ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Belediye Başkanı Halit Doğan, ÇABED Başkanı Mustafa UÇAR'a ve ÇABES Kulüp Başkanı Kerim Deniz'i ziyaret ederek, karşılıklı sohbette bulundular.
ziyaret1-002.jpg

İlçede yaşayan engellilerin yaşamları, karşılaştıkları zorluklar ve çeşitli konular hakkında ÇABED ve ÇABES Başkanları ile konuşan Kaymakam Yıldırım, engelli bireylerin topluma kazandırılması noktasında neler yapılabileceği hakkında fikir alış verişinde bulundu. Belediye Başkanı Doğan ise başkanların talep ve önerilerini dinleyerek engeli bireylerin eşit şartlar altında, herhangi bir eksiklik duymadan hayatlarını sürdürebilmeleri gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

ziyaret3-001.jpg

Yapılan ziyarete Kaymakam Yıldırım ve Başkan Doğan'ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir, Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Dernek Başkanı Erol Şeker, Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Sözen ve birçok kişi katılım sağladı.

HABER: Büşra KOCATAŞ- Nurhan GÜZEL

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber