Protokol' den Başkan Doğan' a hayırlı olsun ziyareti

Protokol' den Başkan Doğan' a hayırlı olsun ziyareti
Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım ve beraberinde ki heyet Belediye Başkanı seçilen Av. Halit Doğan' a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler

Çarşamba Kaymakamı Dr. Şükrü Yıldırım beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Mustafa Kemal Çelik'le birlikte İlçe Belediye binasına geçerek 31 Mart Yerel seçimlerinde seçilen ve geçtiğimiz Cuma günü mazbatasını alarak törenle göreve başlayan Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Cumhur İttifakını oluşturan siyasi partilerden AK Parti İlçe Başkanı Taner Özden ve MHP Çarşamba İlçe Kaymakamı Kemal Düzgün katıldı.

protokol22.jpg

 Çarşamba İlçe Kaymakamı Dr. Şükrü Yıldırım ziyarette seçim sonrasında ilçe de heyecan ve sevinçle birlikte birlik ve beraberlik rüzgarlarının estiğini bunu halkın her katmanında hissettiklerini dile getirerek , "Çarşamba'nın  şansı genç, dinamik ve güler yüzlü bir başkanı oldunuz. Çarşamba'nın sorunlarını biliyorsunuz.  Bizler de ilçe Kaymakamı olarak her zaman yanınızdayız. " ifadeleri ile yeni görevinde başarılar dilerken hayırlı uğurlu olsun dilek ve temennilerini iletti.

protokol33.jpg

Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan ise Çarşamba ne kadar mutlu ve ne kadar huzurlu olursa bizler de ben de o kadar mutlu ve huzurlu olacağım. O nedenle birlik ve beraberlik içinde en kısa sürede Çarşamba' da çalışmalara başlayarak verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içinde olacağız" şeklinde konuştu.  İlçe Kaymakamı Dr. Şükrü Yıldırım'ın ziyaretin de kendisine İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Mustafa Kemal Çelik'te katılarak belediye başkanı Doğan' a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Başkan Doğan her iki konuğuna da birlikte daha güzel çalışmalara imza atmaya hazır olduğunu her şekilde birlik ve beraberlik içinde istişareli olarak çalışacaklarını belirterek kendilerine teşekkür etti.
protokol1-001.jpg

Bir süre daha sohbet edildikten sonra heyet Belediyeden fotoğraf çektirerek ayrılırken Belediye Başkanı Av. Halit Doğan Kaymakam Yıldırım' ve beraberinde ki misafirlerini belediye binası kapısına kadar uğurladı.
​​​​​​​HABER- FOTO: Nuri ŞEKER- Aleyna AKKUŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber