Prof. Dr. Mustafa Ağırman Çarşamba’da söyleşi yaptı

Prof. Dr. Mustafa Ağırman Çarşamba’da söyleşi yaptı
Çarşamba İlçe Müftülüğünün düzenlediği "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" Cemil Şensoy kültür merkezinde yapıldı

 

‘1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ nedeniyle Çarşamba İlçe Müftülüğünün düzenlediği ve Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman’ın katıldığı söyleşi Cemil Şensoy Kültür Merkezinde yapıldı.

Hac nedeni ile Çarşamba bulunmayan İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya’nın yerine Çarşamba İlçe Müftü Vekili İsmet Sezgin’in açılış konuşmasını yaptığı etkinliğe, Ayvacık İlçe Müftüsü Hadi Keskin, Salıpazarı İlçe Müftüsü Avni Bolat, din görevlilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Prof. Dr. Mustafa Ağırman, yaptığı konuşmada, camilerin bizler için öneminden bahsederken, insanların camileri daha sık ziyaret etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Ağırman ayrıca, din görevlileri konusunda Din görevlilerinin kutsal bir görev yaptıklarını ve insanların fikir danıştıkları kişiler olduklarından dolayı da din görevlilerinin her konuda kendilerini geliştirimleri gerektiğini belirtti.

Haber-Foto: Serkan Karahan

prof-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber