Prandelli imzayı attı, F.Bahçe açıklaması yaptı

Prandelli imzayı attı, F.Bahçe açıklaması yaptı
Galatasaray, Cesare Prandelli ile 2 senelik sözleşme imzaladı

 

İtalyan teknik adam, Şampiyonlar Liginde ilerlemek ve sezon sonunda 4. yıldızı takmak istediklerini söyledi. Prandelli ilk F.Bahçe açıklamasını da yaptı.

Türk Telekom Arena’da yapılan imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da katıldı. Başkan Aysal ve Galatasaray’ın yeni teknik patronu Cesare Prandelli imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan Başkan Ünal Aysal, Galatasaray’ın yeni bir sezonu yeni hocası ve yeni teknik ekibiyle açtığını belirterek, “Dünya turu bir adımla başlar, biz de adımımızı atmak ve yeni bir sezonun yeni ufuklara açılışı, yeni ümitlerin ilk adımı olarak bu imza merasimini gerçekleştiriyoruz. Galatasaray 100 seneyi aşkın tarihi, başarıya doymayan hedefleriyle her zaman kendisini büyüten bir kulüptür” dedi.

Başkan Aysal, “Bugünkü anlaşmamızın temelinde, 4. yıldızın, 1 şampiyonluk daha kazanmanın ötesinde geniş bir vizyon ve çok daha geniş bir hedef mevcuttur. Bizi bugün bir araya getiren bu hedefler, bu vizyon ve bu büyük projedir. Bu vesileyle hocamıza, yeni teknik ekibe başarılar diliyor, hoş geldin diyorum" ifadelerini kullandı.

"BAŞARIYA AÇ OLAN GALATASARAY’DIR"

Aysal, başarıya aç olanın sadece Prandelli olmadığını dile getirerek, "Başarıya aç olan sadece hocamız değil. Esas aç olan Galatasaray Kulübü’dür. Yabancı kuralında Mancini’nin sorunu, Türkiye değildi. Türkiye’de hepimiz aynı şartlarda mücadele ediyoruz. Yabancı kuralına Galatasaray’ın itiraz etmesinin sebebi, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden ve başarılı olmak isteyen bir takımı engellemesiydi. Bu itirazımız devam ediyor. Bu itirazımız hem hukuki hem idari devam ediyor. Avrupa’da yarışan her kulübümüz daha başarılı olacaktır" diye konuştu.

PRANDELLİ: “HEDEFE ULAŞACAK BİR GALATASARAY KURMAK İSTİYORUZ”

Galatasaray’ın yeni teknik patronu Cesare Prandelli, Galatasaray ve Başkan Ünal Aysal’a teşekkür ederek, "Kendisiyle bir sinerji yakaladık. Ünal Aysal insanın gözünün içine bakan ve çok karizmatik bir bey. Başkanla konuşmayı seviyorum, çok hoşuma gidiyor. Kulübün tarihçesi çok büyük. Burada önemli olan, başkanın dediği gibi önümüzdeki gelecek, önümüzdeki proje. Bahsettiğim proje öyle bir proje ki, sadece güzel futbol oynayan değil, hedefe ulaşacak bir Galatasaray kurmak istiyoruz. Tesisler gayet iyi durumda, orada işini çok iyi bilen insanlar var. Bir takım kurma fikri için taraftarı, yönetici, teknik ekibi, oyuncusuyla aynı yere odaklanması gerek. Takım liderinin de bu takım haline gelmesi lazım. Çok kuvvetli sporcularımız var ama önemli olan ilk günden bu oyuncuları bir araya getirerek kuvvetli bir takım oyunu oynamak. Başkanla konuşurken, gözümün içine baktı ve dedi ki; ’Ben 4. yıldızı istiyorum.’ Bu cümlenin böyle söylenmesi dahi adanmışlığın, isteği göstermenin önemli bir şeklidir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir