Porsuk Mahallesi Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Porsuk Mahallesi Şehitler İçin Mevlit Okuttu
Çarşamba İlçesine bağlı  Porsuk Mahallesi’ndeki mahalleliler şehitler  için mevlid okuttu

Çarşamba  ilçesine bağlı Porsuk Mahalle muhtarı Hikmet Keskinoğlu önderliğinde Porsuk Mahallesinde toplanan mahalle sakinleri ile birlikte Porsuk Mahallesi Göçmenler camiinde Şehitler için Kur’anı Kerim ve mevlid-i şerif  okutuldu.

Porsuk Mahallesinde toplanan mahalle sakinleri evlerini ve mahalle meydanını Türk Bayrakları ile süsledi.Mahalle’nin kadınları tarafından mevlid için hazırlanan yemekler ise masalara tek tek dağıtıldı.Programda cami imamları tarafından Kur’anı Kerim ve mevlid-i şerif okutuldu.

Porsuk  Mahallesi Muhtarı Hikmet Keskinoğlu, "Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Mahalle halkımızın desteği ile  Şehitlerimize Kur’anı Kerim ve Mevlid-i şerif okuttuk.Bu nedenle Ülkemiz için Şehit olan şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim vatanımızı milletimizi bayraksız bırakmasın.’’ dedi.,

Şehitler için düzenlenen programa Çarşamba İlçe Kaymakamı Mustafa Güney,Çarşamba İlçe jandarma Komutanı Ramazan Ünal,Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir,Çarşamba İlçe Tarım Müdürü Osman Akman,Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu,Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz,çok sayıda mahalle muhtarları,vatandaşlar ve mahalle halkı katıldı.

mevlit1.jpg

mevlit2.jpg

mevlit3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber