POLİSİN TUVALETTE UNUTTUĞU SİLAHI ALINCA GÖZALTINA ALINDI

POLİSİN TUVALETTE UNUTTUĞU SİLAHI ALINCA GÖZALTINA ALINDI
Samsun'da bir kişi polisin lokantanın tuvaletinde unuttuğu beylik tabancasını alınca hırsızlık suçundan gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesindeki bir restoranın tuvaletinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ü.Y.(41), hasta olan babasını tedavi için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirdi. Babasının tedavisi devam ederken lokantaya giderek yemek yiyen polis memuru Ü.Y., beylik tabancasını lokantanın tuvaletinde unuttu. Daha sonra tuvalete giren Ö.K.(47), tabancayı alarak Bafra ilçesine gitti. Ü..Y., silahını tuvalette unuttuğunu fark edince geri geldiğinde çalınmış olduğunu gördü. Olay polise haber verildi. 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri yaptıkları araştırma sonucu güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak tabancayı Ö.K.'nin çaldığını ve Bafra ilçesine gittiğini tespit etti. Samsun'dan bugün Bafra'ya giden Hırsızlık Bürosu ekipleri, Ö.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Ö.K., "Silahı zaten polise teslim edecektim" dedi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Ö.K.'nin sorgusu devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş