Polis uyuşturucuya geçit vermiyor

Polis uyuşturucuya geçit vermiyor
Polis uyuşturucuya geçit vermiyor

Samsun Narkotik Şube Müdürlüğü  ve Çarşamba Narkotik Grup Amirliği Müşterek Çalışması neticesinde Şeyhgüven köyünde bir kişi gözaltına alınırken, olayda şahsın üzerinde 350 gram ve evinde 1. 300 kubar esrar ile bahçe ve ormanlık arazide toplam 399 kök dişi hint keneviri ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre; Samsun Narkotik Şube Müdürlüğü  ve Çarşamba Narkotik Grup Amirliği ekiplerinin müşterek çalışması neticesinde ilçeye bağlı Şeyhgüven köyünde ikamet ettiği belirlenen Kaşif Ö.(36)'nün uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda Kaşif Ö. (36) motosikleti ile üzerinde bulunan 350 gram esrar teslimatını yapmaya giderken gerçekleştirilen operasyonla yakalanırken şahsın evinde yapılan aramada ise 1. 300 gram olmak üzere toplam 1.650 gram kubar esrar ele geçirildi. Şahsın evinin yanında bulunan bahçede yapılan detaylı aramada dikili vaziyette 129 kök dişi hint keneviri ile birlikte yine eve yakın alan da bulunan ormanlık arazide de ayrıca 270 kök dişi hint keneviri daha ele geçirildi. Toplam satışa hazır 1. 650 gram kubar esrar ve dikili 399 kök dişi hint keneviri ele geçirildiği öğrenilirken, olayla ilgili Kaşif Ö. (36) gözaltına alındığı öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABER MERKEZİ

3-050.jpg3-050.jpg4-036.jpg232-001.jpg999.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber