Polis Teşkilatı’nın 173. yıl gururu

Polis Teşkilatı’nın 173. yıl gururu
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Çarşamba İlçesi’nde Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu

Çarşamba Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. yıldönümü münasebetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk Sunma törenine Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, idari ve mülki amirler, siyasi parti temsilcileri, oda-dernek başkanları, polis memurları ve vatandaşlar katılım sağladı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan program, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü çelengi sunuldu. Ardından İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli yaptığı konuşmasında, Polis teşkilatı’nın 173. yıldönümünün kutlu olması temennisinde bulundu. Yapılan konuşmanın ardından Belediye Meydanı’nda ki program son bulurken, Çarşamba Şoförler Odası bünyesinde bulunan Özel Halk Otobüsleri, 1. ve 2. Dolmuş Hattı esnafları, taksiler, servis ve minibüs esnafları ile emniyet teşkilatının araçları ve vatandaşlarından araçlarından oluşan uzun bir konvoy kornalar eşliğinde şehir turu attılar. Konvoyun şehir turu İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER

img_1029.jpg

img_1026.jpg

img_1030.jpg

img_1040.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber