POLİS TEŞKİLATINDAN ŞEHİT YAKINLARINA VE GAZİLERE YEMEK

POLİS TEŞKİLATINDAN ŞEHİT YAKINLARINA VE GAZİLERE YEMEK
POLİS TEŞKİLATINDAN ŞEHİT YAKINLARINA VE GAZİLERE YEMEK

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ile gazilere yemek verildi. 
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce Polisevinde düzenlenen öğlen yemeğine Düzce Valisi Ali İhsan Su, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Ağır Ceza Reisi Faruk Şener, Emniyet Müdürü Ayhan Buran, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Vali Ali İhsan Su, şehitlere rahmet, yakınlarına da sabır ve sağlıklı günler geçirmelerini dileyerek “169. Yıldönümünüzde sizlerle birlikte olmakla gurur ve mutluluk duyuyorum. Polis Teşkilatımız 169 yıldır ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, vatandaşımızın can ve mal güvenliği için gecesini gündüzüne kadar mesai kavramı gözetmeksizin can siperhane çalışıyor. Hayatını seve seve feda eden şehitlerimizin yakınlarına sabır ve sağlıklı günler geçirmelerini, görev başında olan polislerimize de üstün başarı diliyorum” dedi.
Düzce İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran şehit yakınlarına ithafen yaptığı konuşmada “Bizler için sizlerin değerini ve önemini anlatmaya gerek yok sanırım. Sizler ki en sevdiklerinizi, belki de en güzel çağlarda kendi ellerinizle bu topraklara emanet verdiniz. Tabi ki bu açıdan bakıldığında bu acı dayanılmaz geliyor insana, ancak şunu asla unutmamak gerekiyor ki, onlar şehit oldular ve bizim inancımıza göre bu bir insanın ulaşabileceği en üst mertebe. Bizler buna inanıyoruz ve bunu böyle biliyoruz. Şanlı tarihimizi evlatlarını cepheye gönderirken bu vatana kurban olsun diye ellerine kına yakan anaların hikayeleri süslemiş anlamlı hale gelmiştir. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından etkinlik yenilen yemek ve okunan dualarla son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel