Polis Teşkilatına 484 Taze Kan

Polis Teşkilatına 484 Taze Kan
Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 12. dönem mezun olan 484 öğrenci düzenlenen törenle yemin edip diplomalarını aldı

19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 12. dönem mezun olan 259'u bayan, 484 öğrenci için okulda düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Emniyet Teşkilatı'nın her geçen gün kendisini daha emin adımlarla büyüyüp bünyesine kattığı gençlerle de güçlendiğini belirten 19 Mayıs PMYO Müdürü Mehmet Gündal, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen iş kazası nedeniyle törenin sade bir şekilde icra edileceğini söyleyerek, genç polis adaylarına öğütler verdi ve görevlerine başarılar diledi.

Konuşmaların ardından dönem birincisi olan Kadriye Dalmaz, yaş kütüğüne ismini çaktı. Daha sonra törende okulu ilk 10 içerisinde bitiren öğrencilere diplomaları ve çeşitli hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi. Takdimlerin ardından mezuniyetlerini şapkalarını havaya atarak kutlayan genç polisler, arkadaşları ve aileleri ile sevinçlerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel